Servicemekaniker til Motek AS

Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiver. Vi jobber tett mot kunder og vikarer innenfor de fleste yrkesområder, både i privat og offentlig sektor. Jobzone er det største norskeide bemanningsselskapet med over 40 lokale kontorer. I 2009 formidlet vi 6500 medarbeidere til vikariater og faste stillinger.

FirmaJobZone
FylkeTroms
SøknadsfristSnarest

Motek leverer verktøy, festemidler og tjenester til byggeindustrien, anlegg, offshore og ander som bygger. Motek er ISO kvalitets-og miljøsertifisert. StartBANK sertifikat og Achilles sertifikat. Motek har virksomhet i Norge, Sverige,Finland og Dannmark. Se www.motek.no for mer informasjon

Motek har behov for en servicemekaniker til avdelingen i Tromsø.

Motek ønsker en servicemekaniker som sørger for reperasjonstjenesten er i tråd med våre definerte krav til reperasjonstid og kvalitet. Sørgere for at reperasjonstjenesten fungerer kostnadseffektiv for både kunder og Motek. Ansvaret for, i samarbeid med servicesjef i Oslo, at alle gjeldende rettningslinjer som gjelder for drift av avdelingens verksted.

 

Motek ønsker, primært, en kandidat med relevant erfaring/servicetekniker med bakgrunn i de produkter eller liknende produkter som Motek fører.

 

Motek ønsker en person som kan bidra positivt til samarbeid. Innehar forståelse for service og salgsfunksjon og er fleksibel i jobbfunksjon.

 

Minimum utdannelsesnivå:Teknisk mekanisk bakgrunn

 

Språkkunnskaper:

Norsk og engelsk

 

Spørsmål om stillingen

Kontakt Trond Mathisen

Adresse Storgata 90/ P.B 537, 9256 TROMSØ

Mobil 906 37 942

Vis flere stillinger: