Teknisk rådgiver tak og fasade

RHEINZINK GmbH & CO. KG er et internasjonalt datterselskap i Grillo konsernet og har vært etablert i Europa siden 1966, med fabrikk og hovedkontor i Datteln, Tyskland. Vi har over 40 års erfaring med produksjon av høykvalitetsprodukter til taktekking, fasadekledninger og takrennesystem med materialet RHEINZINK – Titansink.

RHEINZINK produkter åpner for kreative muligheter og er et produkt med et godt miljøregnskap som varer i generasjoner. RHEINZINK står for tysk kvalitet og er i dag representert i over 30 land. RHEINZINK`s service fi lial i Norge har bearbeidet det norske markedet siden 1991.

FirmaRheinzink
Fylke
Søknadsfrist15.10.2010

Teknisk rådgiver – tak og fasade

Blikkenslagere – Entreprenører – Arkitekter

 

Vi søker en engasjert og selvgående person som skal ha et sterkt fokus på rådgiving og riktig bruk av vårt materiale ovenfor blikkenslagere og entreprenører.

Dine kundegrupper vil være kompetente og ønsker å sette kvalitet i høysete.

Typiske kunder vil være husprodusenter, skoler, yrkesskoler og offentlige bygginstanser. Kursing av blikkenslagere samt deltakelse på messer, fagtreff og andre markedsrelaterte aktiviteter er en naturlig del av stillingen. Stillingen rapporter til Regional Manager i Norge

Du må være utdannet blikkenslager, gjerne med svennebrev. Vi søker en som kjenner bransjen og som lett kan sette seg inn i RHEINZINK`s krav til design og teknisk utførelse.

Du er sterk på servicegrad, oppfølging og seriøsitet. Du er selvstendig og forretningsorientert og motiveres av å skape resultater og er vant til å være operativ og selvgående. For å lykkes i denne stillingen må du ha god muntlig og skriftlig fremstillingsevne i norsk og engelsk. RHEINZINK tilbyr konkurransedyktige betingelser. Fortrinnsvis er det ønskelig med bosted på Østlandet.

Ta gjerne kontakt med Mercuri Urval for en uformell samtale ved Jan Petter Skogstad, tlf. 990 01 726 eller Kjell Olav Kolrud, tlf. 975 59 014.

Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfi densielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

Søk på stillingen på www.mercuriurval.no snarest og senest innen 15. oktober 2010.

Vis flere stillinger: