LSK-leder vil bygge tak for Strømmen

Lillestrøm-styreleder Per Mathisen er klar til å bygge tak på Strømmen stadion, skriver Romerikes Blad.

Få sitteplasser og manglende tak over tribunen er noen av hindringen før LSKs erkerival Strømmen kan få eliteserielisens. Strømlingene kan klare et overraskende opprykk. Petter Myhres lag ligger på kvalifiseringsplass før innspurten.

– Jeg har hatt møter med Per Nygren i Strømmen. Vi vil bidra det vi kan for å løse dette, og bygger tribunetaket til en meget hyggelig pris, sier Per Mathisen til Romerikes Blad.

Mathisen er arbeidende styreleder i LSK, men driver også firmaet Åkrene Mek. For under 2 millioner kroner kan Strømmen få utbedret sitt slitte anlegg bare en sykkeltur unna Åråsen – Lillestrøms egen storstue. Kommunen er interesser i å hjelpe Strømmen.

– Å oppgradere Strømmen stadion til fullgod 1. divisjonsstandard har høy prioritet. Da vil det heller ikke være noen problemer med å spille eliteserie der i en overgangsperiode. Jeg kan ikke se for meg at laget må til Bislett hvis de rykker opp, sier Høyres ordførerkandidat Kjartan Berland.

Dersom Strømmen stadion ikke blir satt i stand, risikerer Strømmen å måtte spille på Åråsen. Der vil de helst ikke spille, og det mest aktuelle alternativet blir Bislett stadion.