Plaster på gipssåret

Nye Gyproc GipsPlaster gir rask, enkel og holdbar reparasjon av småskader på gispvegger og -himlinger.

Et selvklebende plaster med innebygd metallnett forsegler skaden og danner et stabilt underlag for sparkel og maling. Gipsplasteret gir en robust overflate og egner seg ypperlig for steder som er utsatt for slag og støt. Det er også meget anvendelig ved flytting av stikkontaktuttak, spots eller annet elektrikerarbeid.

Gyproc GipsPlaster er et selvklebende plaster for permanent reparasjon av alle typer gipsplater. Plasteret limes direkte på gipsplaten og danner en stabil flate for sparkel og maling. Det innebygde metallnettet armerer overflaten og gjør at den tåler støt og slag. Med Gyproc GipsPlaster blir det både raskere og enklere å reparere skader. I tillegg er det en helt støvfri reparasjon siden det ikke nødvendig å sage rundt hullet.

Ved reparasjon fjernes først støv og løse deler fra hullet. Deretter plasseres plasteret over skaden. Trykk det fast mot gipsveggen og sørg for at hele skaden skjules av plasteret. Dekk deretter plasteret med Promix Finish sparkelmasse. Hele plasteret skal dekkes med sparkelmasse, og overgangen mellom plasteret og veggen bør være så jevn som mulig. Når sparkelmassen er tørr slipes overflaten lett. Ved behov kan det sparkles og slipes nok en gang. Deretter er det klart for maling.

Gyproc GipsPlaster måler 10x10 cm og leveres i pakker på fem stykker.