Salgssjef Rockfon i Norge

 

Rockfon er et datterselskap av Rockwool International, verdens største produsent av steinullprodukter. Rockfongruppen utvikler integrerte himlingsløsninger som gir et bedre og sikrere innemiljø. Dette gjøres ved å kombinere tekniske løsninger og design med moderne krav og trender. Mer informasjon finner du på www.rockfon.no

FirmaRockfon
Fylke
Søknadsfrist08.10.2010

Ønsker du å ha det øverste ansvaret for alle Rockfons kunder i Norge? Er du interessert i å utarbeide de strategiske salgsplanene for våre produkter – samt å gjennomføre dem?

Som Rockfons nye salgssjef i Norge og en del av det skandinaviske lederteamet, vil du være spydspissen i din avdeling og sørge for at ressursene blir utnyttet optimalt.

En sentral stilling innen budsjettering, salg og markeds- og produktutvikling
En viktig del av jobben vil være å ha god kontakt med markedet og følge opp både kunder og produkter. Du vil være ansvarlig for prioritering av salgsinnsatsen og delta i utarbeidelsen av salgs- og kostnadsbudsjetter. Du vil også utføre mer direkte salgsarbeid og ha det overordnede key account-ansvaret. Sammen med markedsavdelingen vil du utvikle reklamekampanjer og PR-aktiviteter.

Visjonær leder med erfaring fra entreprenør eller byggevareindustrien
Søkere med erfaring fra byggebransjen samt kjennskap til relevante byggeforskrifter ønskes. Du må kunne dokumentere gode resultater, være analytisk og ha gode samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper. Gode engelskkunnskaper er en forutsetning.

Kontakt og søknad
Ta kontakt med Business Director Thomas Koefoed på tlf + 45 24 28 95 25  eller personalsjef Terje Skålhegg på tlf 22 02 41 64 hvis du har spørsmål. Mer informasjon finnes på www.rockwool.com/jobs der du også kan levere søknaden. Søknadsfristen er 8. oktober 2010.

Vis flere stillinger: