Hjellnes Consult signerte med Hias

Hias KS har valgt Hjellnes Consult som leverandør av rådgivningstjenester innenfor vann- og miljøteknikk, renovasjon og energioptimalisering.

- Vi er glade og stolte over at Hias KS ser at vi er en god leverandør og samarbeidspartner. Vi har gode erfaringer med rammeavtale som avtaleform og ser derfor fram til å videreutvikle et allerede godt samarbeid med Hias KS, sier seksjonsleder Lars Thorbjørnsen i Hjellnes Consult as.

Thorbjørnsen forteller at Hjellnes Consult kan se tilbake på et langt og godt samarbeid med Hias KS, og at de for tiden arbeider med prosjekter som ligger utenfor den nylig inngåtte rammeavtalen. Hjellnes Consult har satt opp et handlekraftig team med erfarne medarbeidere, og selskapet kan på den måten tilby nødvendig kapasitet og relativt kort responstid på de oppdragene som Hias KS vil igangsette via rammeavtalen.

Hias KS har en rekke behov å dekke gjennom rammeavtalen som gjelder i to år, med opsjon på ytterligere 2 år. Rammeavtalen som er signert gjelder for fagområdene vann- og avløp, renovasjon og energioptimalisering og vil i hovedsak dreie seg om utredninger, samt prosjektering og utarbeidelse av kravspesifikasjoner, mengdebeskrivelser og arbeidstegninger innenfor disse fagfeltene.

- Vi skal utvikle prosjektene innenfor gitte kvalitets-, tids- og økonomiske rammer og vi skal selvsagt sørge for at vår brede kompetanse på miljø og klima skal komme frem i prosjektene til Hias i Hamarregionen, sier Thorbjørnsen og viser til at de har tilsvarende avtaler med flere andre kommuner og kommunale selskaper.