Direktør

F HOLM AS er et datterselskap av NEAS ASA og utfører alle typer oppdrag innen prosjekt- og byggeledelse samt taksering. Våre tekniske medarbeidere er sivilingeniører, sivilarkitekter, ingeniører og håndverksmestere. Mange har ulik tilleggsutdanning innen bl.a. økonomi, administrasjon, ledelse og taksering. Vi har avdelinger i Oslo og Vestfold.

FirmaF.HOLM
Fylke
SøknadsfristSnarest

Om NEAS

NEAS er en av Norges største leverandører av Facility Management (FM) tjenester. Selskapet tilbyr tjenester innen forvaltning av eiendommer, drifts- og vedlikeholdstjenester, Facility Service, prosjekt- og byggeledelse og rådgivningstjenester. NEAS har en bred kundeportefølje som spenner fra private sameier til finansielle gårdeiere, og inkluderer både gårdeiere og leietakere.

NEAS leverer tjenester i hele byggets levetid og jobber alltid sammen med kundene for å oppnå kvalitet i alle ledd, sørge for effektive løsninger og optimalisere deres verdier.

Selskapets ansatte har bred faglig bakgrunn og høy kompetanse innenfor de ulike tjenesteområdene. Alle ansatte jobber kontinuerlig med å levere produkter og tjenester av høyeste kvalitet til selskapets kunder og fokuserer alltid på å tilpasse leveransene for å dekke kundenes behov.

NEAS har hovedkontor på Lysaker utenfor Oslo. Konsernet har avdelinger i Bergen, Trondheim, Stavanger, Sarpsborg, Gjøvik, Larvik, Skien og Stokke.

 

På vegne av oppdragsgiver søkes Direktør F HOLM AS:

 

F HOLM er i en spennende utvikling med store synergimuligheter med NEAS’ øvrige forretningsområder. Vi søker etter en person med bransjebakgrunn som er interessert i å videreutvikle selskapet som en integrert del av NEAS.

 

Ansvar/Arbeidsoppgaver

Stillingen innebærer fullt resultatansvar for selskapet. Dette inkluderer ansvar for personal, økonomi, kundetilfredshet, produktutvikling og salg. Vi ønsker en resultatorientert og motiverende leder med nødvendig faglig kompetanse og personlig nettverk fra bransjen.

 

Stillingen rapporterer til divisjonsdirektør Consulting.

 

Ønskede kvalifikasjoner

Utdannet sivilingeniør innen bygg eller tilsvarende. Tilleggsutdannelse innen økonomi, prosjektledelse, management mv vil være en fordel. Minimum 10 års erfaring fra tilsvarende virksomhet og erfaring som prosjektleder for store byggeprosjekter fra tidlig fase til og med gjenomføring. Det er også en fordel med noen års erfaring som avdelingsleder eller daglig leder. Det er ønskelig at du har et bredt nettverk og gode relasjoner i bransjen.

 

Det tilbys

Konkuransedyktige betingelser.

Spennende mulighet i et sterkt kompetansemiljø.

Delaktig i ledelsen i børsnotert selskap.

 

Søknad/CV sendes: joe.sorensen@technogarden.no

 

Henvendelse for uforpliktende og konfidensiell samtale:

Seniorrådgiver Joe Sørensen, +47 92 69 30 90 / joe.sorensen@technogarden.no

Søknader og henvendelser behandles konfidensielt. Evt. også overfor oppdragsgiver

Vis flere stillinger: