Oslo Havn KF, Maskinteknisk Vedlikehold

Jobbmulighetene er mange i Oslo kommune. Vi er en av Norges største arbeidsplasser og tilbyr ryddige forhold og gode muligheter for utvikling. Arbeidsplassene skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi ønsker representasjon av kvinner og menn i alle stillinger. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Arbeidsforholdene vil om nødvendig bli lagt til rette for personer med nedsatt funksjonsevne.

Vi gjør oppmerksom på at søkere kan føres opp på offentlig søkerliste selv om søkeren har bedt om anonymitet, men dette vil du i så tilfelle få varsel om.

Her finner du en samlet oversikt over ledige stillinger i Oslo kommune. Du kan søke etter et begrenset antall stillinger ved valg i søkefeltene, eller gjøre et søk i fritekst. Abonnerer du på et søk mottar du en e-post når aktuelle stillinger lyses ut.

 

Oslo Havn KF,

Oslo Havn KF er et kommunalt foretak med eget styre. Foretakets formål er å sørge for en effektiv og rasjonell havnedrift for å tilrettelegge for effektiv og miljøvennlig sjøtransport, føre oppsyn med trafikken i havnedistriktet, samt forvalte havnens eiendommer og innretninger på en økonomisk og miljømessig god måte. Foretaket har ca. 170 ansatte. Foretakets forvaltning og tjenesteproduksjon er sertifisert etter miljøstandarden ISO 14001.

FirmaUndervisningsbygg
Fylke
Søknadsfrist23.09.2010

ELEKTROLEDER

100% stilling.Fast. Dagtid.

 

Vår elektroleder går over i annen stilling i bedriften og vi søker hans etterfølger. Stillingen er organisert i Teknisk avdeling i seksjon for maskinteknisk vedlikehold, hvorav til sammen fem ansatte jobber innen elektro. Arbeidssted er Oslo Havns verksted på Sjursøya.

 

Ansvarsområder:

- Lede, planlegge, prosjektere og følge opp aktiviteter innenfor fagområdet elektro.

- Administrere egne og innleide ressurser.

- Bedriftens elektroinstallatør

- Driftsansvarlig for Oslo Havns lavspentanlegg

- Anskaffe, drifte og vedlikeholde Oslo Havns elektrisk anlegg i bygg, kraner og utearealer.

- Ansvarlig for håndbok HMS-elektro

 

Ønskede kvalifikasjoner:

- Ingeniørhøgskole / teknisk fagskole, elektro

- Bestått installatørprøve

- Relevant erfaring innenfor ledelse av elektroverksted

- Engelsk muntlig og skriftlig

- Beherske bruk av moderne IKT-verktøy

- Erfaring innenfor moderne vedlikeholdstenkning

 

Personlige egenskaper som blir vektlagt:

Vi ønsker at elektroleder er initiativrik, selvstendig og serviceinnstilt.

Vi kan tilby interessante utfordringer i en virksomhet under forandring og et trivelig arbeidsmiljø med dyktige og hyggelige arbeidskollegaer. Vi har gode personalordninger som pensjons- og forsikringsordning og sosiale aktiviteter.

Oslo kommune ønsker at våre arbeidsplasser skal preges av mangfold, og at våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi ønsker representasjon av kvinner og menn i alle stillingskategorier. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

Lønn etter avtale.

 

Kontaktperson(er):

Svein Olav Lunde , Tlf: 900 23 831

 

TLF:02180

 

Søknaden sendes til

Oslo Havn KF, personalseksjonen

Postboks 230 Sentrum

0103 OSLO

Vis flere stillinger: