Oslo Havn KF, Plan- og Utbyggingssjef

Oslo Havn KF er et kommunalt foretak med eget styre. Foretakets formål er å sørge for en effektiv og rasjonell havnedrift for å tilrettelegge for effektiv og miljøvennlig sjøtransport, føre oppsyn med trafikken i havnedistriktet, samt forvalte havnens eiendommer og innretninger på en økonomisk og miljømessig god måte. Foretaket har ca. 170 ansatte. Foretakets forvaltning og tjenesteproduksjon er sertifisert etter miljøstandarden ISO 14001.

FirmaUndervisningsbygg
Fylke
Søknadsfrist23.09.2010

OVERINGENIØR

100% stilling.Fast. Dagtid.

 

Ved Teknisk avdeling, Plan- og utbyggingsseksjonen, er det ledig fast stilling som seksjonsleder (plan- og utbyggingssjef).

Seksjonen med pt. i alt 10 stillinger forestår oppgaver med prosjektledelse, planlegging, konstruksjon og byggeledelse for utførelse av havnens modernisering og utbygging samt gjennomføring av prosjekter i tilknytning til realisering av Fjordbyplanen. Dette omfatter alt fra reguleringsplaner til utbygging av kaier, arealer, terminaler, skur og bygninger mv.

Plan- og utbyggingssjefen rapporterer direkte til avdelingsleder og inngår i Teknisk avdelings ledergruppe. Vi ønsker oss en initiativrik og utadvendt person med interesse for krevende oppgaver innen samferdselsinfrastruktur i grensesnitt til by og byutvikling. Du har bred erfaring fra planleggings- og/eller utbyggingsvirksomheter.

 

Ansvar/oppgaver:

- Konkret planlegging i havnen etter plan- og bygningslovens bestemmelser, herunder konsekvensutredninger, regulerings- og bebyggelsesplaner mv. samt bidra i overordnede planprosesser utad

- Prosjektering og gjennomføring av tiltak i havnen for å modernisere og utbygge etter havnebrukernes behov samt etter byens krav til omstrukturering ifm. Fjordbyplanen

- Budsjettering og kostnadsoppfølging av investeringstiltak

- Prosjektoppgaver, saksbehandling og utredningsoppgaver mv.

- Ledelse og personalansvar for seksjonen

 

Kvalifikasjoner:

- Universitetsutdannelse (siviling./ark. eller tilsvarende)

- Ledererfaring og relevant praksis

- God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

- Utadvendt og god evne til å kommunisere

- Målrettet og resultatorientert

 

Personlige egenskaper:

- Entusiastisk, initiativrik og handlekraftig

- Serviceinnstilt og inkluderende

- Fleksibel og løsningsorientert,

 

Stillingen avlønnes iht. Oslo kommunes lønnsregulativ etter nærmere avtale basert på søkers kvalifikasjoner.

Kontaktperson(er):

Per Ø.Halvorsen , Tlf: 23 49 26 60 ,913 53 334

 

Søknaden sendes til

Oslo Havn KF, personalseksjonen

Postboks 230 Sentrum

0103 OSLO

Vis flere stillinger: