Nytt boligprosjekt på Etterstad til Peab

Peab har fått i oppdrag å bygge inntil 203 nye leiligheter for USBL.

Prosjektet er lokalisert på Etterstad i Oslo og vil bestå av inntil fire blokker med totalt 43 boligetasjer, fordelt på elleve etasjer i hver blokk. Leilighetene i alle etasjene er like med unntak av toppetasjene, som får større leiligheter. Blokkene bygges i plasstøpt betong og kontraktssummen er på 362,5 mill inkl mva forutsatt bygging av samtlige fire blokker.

- Dette er et viktig prosjekt som betyr mye for Peab, og vi er svært glade for å få denne kontrakten i havn, sier regionsdirektør Geir Skoglund i Peab.

- Vi har hatt et svært godt samarbeid med USBL og FPC frem til kontraktsigneringen, og vi gleder oss til å sette i gang bygging av boligene som vi har stor tro på. USBL er en kompetent byggherre og det er en tillitserklæring å få tildelt oppdraget. Dette blir et synlig og profilert prosjekt i bybildet, sier Geir Skoglund, som ser frem til et videre samarbeid med USBL.

Leilighetene bygges med tanke på en bred målgruppe og består av 2- og 3-roms leiligheter fra 51 m2 til 82 m2. Toppleilighetene blir på 107 m2.

Salgsstart for blokk 1 og 2 er 14. oktober i år. Fysisk oppstart blir trolig 1. april 2011 og ferdigstillelse er planlagt våren 2014. Oppstart er betinget av tilstrekkelig salg.