Utsetter påmeldingsfristen til saltkonferansen

Statens vegvesen utsetter påmeldingsfristen til årets heteste vinterdriftsdebatt til førstkommende mandag, 13. september.

– Vi var veldig usikre på responsen på dette tiltaket, og visste ikke hvor mange som ville melde seg på. Vi hadde et begrenset antall plasser, men nå har vi plass til flere, sier Odd Erling Botn i Statens vegvesen.

Saltkonferansen, som går av stabelen 27. og 28. oktober i Trondheim, har til nå 110 påmeldte.

– I tillegg har vi en rekke foredragsholdere og journalister, men vi håper enda flere vil delta, i det som trolig er den største vinterdriftsdebatten noensinne, sier Botn.

Så langt er bare en tredjedel av de påmeldte Vegvesen-ansatte. I følge Botn er det entreprenører og rådgivende ingeniører som utgjør størsteparten av gjestelista, men det finnes også en del påmeldte fra både fylkeskommuner og kommunene.

– Interessen internt har vært stor, men foreløpig har vi hatt en liten bremsekloss på intern påmelding hos oss. Vegdirektøren har vært tydelig på at han vil ha med både utførende og andre administrative ledd i vinterdriftsdebatten, og vi har som nevnt hatt et begrenset antall plasser tilgjengelig. Temaet omfatter derimot mange fagfelt som Vegvesenet har svært kompetente fagfolk på, og vi vil trolig slippe til noen flere av disse, forklarer Botn. Han oppfordrer likevel de eksterne til å benytte sjansen til å bli med på saltkonferansen, før påmeldingsfristen går ut førstkommende mandag.

Les mer om saltkonferansen på www.vegvesen.no/saltkonferanse