Nyutdannet/noe erfaren ingeniør/sivilingeniør geoteknikk

Norconsult AS er med sine 1750 ansatte Norges største tverrfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, informasjons- og kommunikasjonsteknologi, kommunalteknikk, miljø, olje og gass, plan, samferdsel, samfunnssikkerhet og tekniske systemer. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og 51 andre kontorer i Norge og i utlandet.

Firma
Fylke
Søknadsfrist08.09.2010

Seksjon Geoteknikk består av 14 sivilingeniører ved hovedkontoret i Sandvika. I tillegg har vi 13 geoteknikere og egen feltavdeling med 9 borerigger i Gøteborg. 2-3 av disse boreriggene er til enhver tid stasjonert i Norge. Feltavdelingen har også etablert seg med lager og verksted i Fredrikstad. Seksjonen har sin hovedvirksomhet rettet mot bygg- og anleggssektoren der vi tar oss av alle typer geotekniske problemstillinger, hovedsakelig i større tverrfaglige prosjekter innen vei, jernbane, flyplass, kontor- og næringsbygg, industriutbygging, havner og kommunaltekniske anlegg.

 

Vi søker en geotekniker som er nyutdannet eller som har noen få års erfaring med ingeniør- eller sivilingeniørsutdanning (BSc/MSc). Du vil primært få ansvar for planlegging og oppfølging av geotekniske grunnundersøkelser, både felt- og laboratoriearbeid. Videre vil du få ansvar for å presentere resultatene fra disse undersøkelsene i egne datarapporter. Du vil også delta i team som prosjekterer og løser de utfordringer vi til enhver tid har påtatt oss. Du blir med i et slagkraftig, tverrfaglig rådgivermiljø med høy kompetanse og utfordrende og spennende oppgaver i Norge og utenlands.

 

Du er:

* kreativ

* engasjert, positiv, initiativrik og motiverende

* målrettet og resultatorientert

* fleksibel og ansvarsbevisst

* selvstendig, men liker å arbeide med mennesker og fungerer godt i team

* har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne

 

Vi tilbyr:

* faglig utfordrende arbeid

* gode lønns- og ansettelsesbetingelser

* godt arbeidsmiljø

* fokus på kompetanse- og personalutvikling

* fleksibilitet

* muligheter for utenlandsoppdrag

* deltagelse i tverrfaglige prosjekter

* Yngres Råd og fadderordninger for nyansatte

* studieturer, ulike sosiale arrangement, idrettslag, bedriftshytter mm.

 

 

Kontaktpersoner:

* Arne Engen

tlf: +47 67571147

mob: +47 45401147

* Stein Tidemann

tlf: +47 67571210

mob: +47 45401210

 

Innsendelse av søknad

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

https://norconsult.easycruit.com/vacancy/application/f7e5ca2d46fcabe2bfab828b2418cf2f/449080/7600?iso=no

Vis flere stillinger: