Flere stillinger i Veidekke Bane

 

Veidekke Entreprenør AS

Veidekke ASA er en ledende skandinavisk entreprenør og eiendomsutvikler med 6.250 ansatte og en omsetning på 19,4 milliarder kroner (2008). Konsernet er notert på Oslo Børs og har en spredt eierstruktur der de ansatte eier 18 % av aksjene. Virksomheten spenner over et vidt spekter av bygge- og anleggsoppdrag, utvikling av bolig- og næringsbygg for private og offentlige kunder, asfaltvirksomhet og veivedlikehold samt innsamling og gjenvinning av avfall.

Veidekkes Baneavdeling har ca 30 ansatte. Avdelingen omsatte i 2009 over 50 mill. kroner. Vi har i dag prosjekter i størrelsesorden 1 - 40 mill. kroner.

FirmaVeidekke
Fylke
SøknadsfristSnarest

Veidekke har gjennom de siste år etablert seg som leverandør innen fornyelse og vedlikehold på jernbanenettet, trikk og T-bane og har gjennom sin stab av dyktige medarbeidere opparbeidet seg et godt renomme og blitt en etterspurt entreprenør innen fagområdet.

Veidekke har egne fagressurser i spor, kontaktlednings- og signalanlegg. Det er besluttet å utvide virksomheten innen alle 3 fagområder og Veidekke vil da være den eneste entreprenør som har egen produksjonskapasitet i alle under- og overbygningsfag på bane.

Vår Baneavdeling søker derfor etter:

Gravemaskinførere | KL- montører
Banemontører | Signalmontører
Skinnesveisere


Baneavdelingen søker også ledere;
Lagledere (bas) | Formenn
Driftsledere | Anleggsledere


Har du fagbrev og erfaring innen de nevnte fag, og/eller er leder og vil være med å utvikle dette området i Veidekke videre, så ta kontakt med:

Avdelingsleder Torbjørn Lund – torbjorn.lund@veidekke.no

Søknad kan sendes til:
Veidekke Entreprenør AS, Region Spesialprosjekt, PB 504, 0214 Oslo og merkes ”Personal”.

Søknad kan også sendes per e-post til: olav.breivik@veidekke.no/ Olav Breivik tlf +47 950 32 765

Vis flere stillinger: