Nå kan du legge nytt tak med iPhone

Nå kan du fikse alt på taket med mobilen. Byggevarekjeden Montér lanserer sin iPhone Applikasjon.

 

Googles nye slagord er ”alt skal på mobil først”. Denne trenden er i ferd med å nå byggevarebransjen, og Montér er tidlig ute. Med sin iPhone applikasjon tilbyr Montér tjenester som gir økt nytteverdi for kundene, og som er et skritt i retning av å yte bedre service og bistå med nyttig veiledning og komplette løsninger.

– Med Montér Tak App kan kundene få informasjon om forskjellige typer tak og hvilke bruksområder og fordeler disse har. Via applikasjonen kan privatkundene be om gratis taksjekk hos sitt Montér byggevarehus, og proffkundene kan bruke dette verktøyet ved befaring av takjobber, forteller Magnar Nystein som er markedsansvarlig forbruker hos Montér.

– Har kunden nok kunnskap om tak, kan han sjekke taket sitt selv ved hjelp av sjekklister, og et verktøy for å måle takvinkelen. Han fyller så ut nødvendige opplysninger og tar med til Montér og så veileder byggevarehusets takekspert kunden videre mot et nytt tak, fremholder han.

Nystein opplyser at dette bare er starten. Montér vil senere lansere nye applikasjoner som skal bidra til å løse andre oppgaver på huset eller hytta. Montér samarbeider med firmaet InCent Norge som ligger helt i teten når det gjelder denne typen applikasjoner.