Ny sjef i GHV Montasje

GHV Montasje AS har ansatt ny daglig leder. Etter sterk vekst de siste årene og en omsetning på NOK 103 mill. i 2009 velger David Kolstad, på grunn av endret familiesituasjon, å overlate roret til Finn Ljøsne.

Med dette styrker selskapet staben med en person som har bred erfaring og bakgrunn fra byggebransjen.

Finn Ljøsne kommer fra Skanska Norge AS, hvor han har vært ansatt siden 1988 – de tre siste årene som distriktssjef i Aust-Agder.

Han er utdannet sivilingeniør fra NTH i 1983, og har vært involvert i en rekke byggeprosjekter i Agder. Ljøsne ønsker å bidra til å forsterke og videreutvikle et solid selskap ved å bygge ”stein for stein”, med fortsatt fokus på kvalitetsløsninger.

Siden starten i 1972 har GHV blitt en ledende aktør innen levering og montering av systeminnredning i Sør-Norge, med hovedbase i Kristiansand og avdelingskontor i Arendal og Lyngdal. I 2008 ble det i tillegg startet avdelingskontor i Skien, for å forsterke satsningen i Telemark. Selskapet har ambisjoner om fortsatt vekst.

Selskapet satser i tillegg på salg og distribusjon av varer til byggeprosjekter over hele landet. Produkter som leveres er foldevegger/elementvegger, datagulv og teleskoptribuner.