Skreddersy trappene på internett

Creaxess er et helt nytt online-konsept for trapper, plattformer og overganger. Planlegg, konfigurer og bestill din spesialtilpassede løsning på internett.

Creaxess er en ny generasjon trapper og plattformer hvor brukerne kan konfigurere mål og ideer mens de sitter i ro og mak foran PC’en. Creaxess-konfigurasjonen guider brukerne lett gjennom et stort utvalg av tekniske løsninger og tilpasninger.

– Creaxess introduserer deg for muligheter du ikke vil finne i noen faghandel – noe sted. Prinsippet er at du skal kunne designe den løsningen som er perfekt for akkurat din arbeidssituasjon og dine behov, sier Truels Gedde i Grove- Knutsen.

I tillegg til at brukerne kan skreddersy sine helt unike trappeløsninger, er Creaxess et smart valg også av andre årsaker. Løsningene leveres raskt og effektivt, perfekt koordinert – til en meget attraktiv pris. Dessuten er Creaxess-løsningene uvanlig enkle å montere.

– Fordi Creaxess blir levert flatpakket i hele komponenter, foregår monteringen på rekordtid, nesten uten bruk av verktøy, sier Truels Gedde.

Creaxess holder sedvanlig høy Zarges-kvalitet og er konstruert i henhold til DIN EN ISO 14 122 eller BGI 637.

– Creaxess er et sikkert og smart valg i alle henseender. Bunnsolid som alt annet fra Zarges, men en fleksibilitet av en annen verden. Det er bare å logge seg på nettet og konstruere i vei, sier Truels Gedde.