Ventistål kjøper opp

Ventistål AS styrker sin markedsposisjon ytterligere med oppkjøpet av boligventilasjonsavdelingen til Novema.

Med dette blir Ventistål AS en komplett ventilasjonsleverandør også til profesjonelle husbyggere, skriver selskapet i en pressemelding.

- Ved å få med oss Jørn Storm Thorstensen, Bjørn A. Borch og Torgeir Karlsen med på laget, har vi sikret oss solid kompetanse og lang erfaring fra boligventilasjonsbransjen, uttaler Trond Severinsen fornøyd.

- Med de nye byggeforskriftene og energikravene som er kommet stilles det stadig større krav til produsenter og leverandører til bransjen, og med dette vil Ventistål kunne tilby en unik kompetanse, produktbredde og logistikk. Vi tilbyr selvfølgelig tilhørende prosjektering av løsningene. Vi ser også for oss at vi i fremtiden, sammen med Brødrene Dahl og Saint Gobain, kan bli en komplett leverandør av ventilasjon og annet teknisk utstyr til det profesjonelle boligmarkedet, legger han til.

Ventistål har i dag avdelinger på Vinterbro, Bryn, Sandvika, Tønsberg, Grenland, Kristiansand, Stavanger, Haugesund, Bergen, Ålesund og i Trondheim. Selskapet har ca 110 ansatte og omsetter i overkant av 420 millioner.