Stor aktivitet i Midt-Norge

Det er stor anleggs- og byggeaktivitet i Midt-Norge. I kommende utgave av Byggeindustrien ser vi nærmere på hva som skjer i denne spennende delen av Norge. I ly av den debatten som startet da SSB fortalte at den viktigste del av verdiskapningen her i landet skjer i Oslo, har folket både i Møre og Romsdal og Trøndelag reagert veldig. Det er her den virkelige verdiskapningen skjer hevder de.

 

Det er i alle fall ikke tvil om at folket i Midt-Norge er selvhjulpet med det meste. Det er rikelig mengder både av mat og fisk, det er fiskeri, havbruk, jordbruk og skogbruk nok til å holde befolkningen både med mat, brensel og byggematerialer. I tillegg kan man i landsdelen bygge sine egne båter og sine egne anlegg for olje og gass. Det er også vannkraft, vindkraft og det er i tillegg nok gass til å drive de største gasskraftverk om det skulle bli tillatt. I landsdelen står også byggenæringen meget sterkt.

Ellers er det et variert næringsliv og man har et velutviklet undervisningssystem både med fagskoler, høyskoler og universitet. I tillegg har man en variert natur fra de ytterste nakne skjær til de høyeste og villeste fjell.

Vi er i innspurten i produksjonen av denne spesialutgaven som også blir presentert på Byggmessen i Trondheim i september. Er det noen som har innspill, så send oss en melding i dag.