Ny teknologisjef i NorBetong

Tom I. Fredvik (44) er ansatt som ny teknologisjef i NorBetong. Han kommer fra stillingen som teknologileder i selskapet.

Fredvik har bakgrunn fra sementproduksjon og kom fra en prosjektlederstilling i Norcem FoU`s betongteknologiavdeling da han begynte i NorBetong i mars 2006. Han har ingeniørutdannelse fra Grimstad og sivilingeniørutdannelse og dr.ing. grad innen betongteknologi fra NTH (NTNU).

Fredvik har nå fått ansvaret for styring og koordinering av det regionale teknologiarbeidet i NorBetong. Til ansvarsområdet ligger utvikling av produkt og prosess, inklusiv vurdering av laboratorie- og styringssystemer. Utviklingsprosjekter mot marked og kunder ligger også innunder Fredviks nye ansvarsområde. Hans rolle som teknologiansvarlig for region Stor-Oslo videreføres som i dag.

Tidligere teknologisjef, Ernst Mørtsell endret tittel fra 1 juli til KHMS/FoU sjef. Mørtsell vil ha det formelle ansvaret som ligger i hans tittel, samt konsentrere seg om utviklingsprosjekter i tillegg til fag- og produktansvar.