Økonomidirektør

Undervisningsbygg Oslo KF ble etablert 1. januar 2002 for å eie, utvikle, bygge, drifte og vedlikeholde skolebyggene i Oslo. Foretaket er Oslos største eiendomsforvalter med ca 1,3 millioner kvadratmeter fordelt på 177 skoler og 750 bygninger. Undervisningsbygg har i dag ca 150 medarbeidere og er fortsatt i vekst. Vi holder til i moderne lokaler på Helsfyr.

Undervisningsbygg står ovenfor tidenes største satsing på bygging og rehabilitering av skolebygg i Oslo. Prosjekter for nær 2 milliarder kroner skal gjennomføres i 2010.

I Undervisningsbygg vil du utvikle deg faglig og få mye ansvar og innflytelse. Samtidig vil du bli del av et sosialt, hyggelig og kompetent arbeidsfellesskap med godt arbeidsmiljø, som sammen jobber mot målet om å bygge skoler vi kan være stolte av. Vi har konkurransedyktige betingelser, med blant annet fleksibel arbeidstid 37,5 time pr. uke, og gode pensjons- og personalforsikringer. Lønn etter avtale.

FirmaUndervisningsbygg
Fylke
Søknadsfrist26.08.2010

Vi søker

Vi søker deg som skal lede vår økonomiavdeling med ti dyktige medarbeidere med kompetanse innen regnskap, økonomi og finans. Stillingen rapporterer til administrerende direktør. Vi kan tilby utfordrende arbeidsoppgaver, gode faglige utviklingsmuligheter, teamarbeid og godt arbeidsmiljø.

 

Kvalifikasjoner:

Stillingen krever utdannelse som siviløkonom eller tilsvarende og erfaring fra nevnte ansvarsområder. Kunnskap om kommune regnskapsregler er nødvendig og det er ønskelig med ledererfaring.

 

Den som søker bør være analytisk, strukturert, resultatorientert, fleksibel og løsningsorientert. Du har høy arbeidskapasitet og er flink til å motivere, engasjere og følge opp medarbeidere og samarbeidspartnere.

 

Ansvarsområder:

• Helhetlig strategisk planlegging innen eget ansvarsområde, samt personal- og budsjettansvar for egen avdeling

• Bidra i utarbeidelsen av selskapets forretningsplan og delta i foretakets lederteam

• Lede budsjett- og rapporteringsprosessene og bidra til økonomistyring og riktig strategisk fokus i foretaket

• Utarbeidelse og oppfølging av budsjett, økonomiske strategier, rapportering, årsregnskap, årsberetning, kontrolltiltak og risikostyring

• Bistå administrerende direktør i arbeidet med forretningsplan og virksomhetsstyring

• Oppfølging og dokumentasjon av investeringskalkyler og husleieberegninger

• Videreutvikle prosedyrer og rutiner i egen avdeling

 

Søknadsinformasjon

Undervisningsbygg ønsker å ha mangfold på arbeidsplassen med en jevn fordeling av kvinner og menn i alle stillingskategorier. Kvinner og personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

 

Kontaktinformasjon

Spørsmål kan rettes til Johnny Aastad hos Compass på tlf.: 22 00 77 00.

Søknad med cv merket "220" registreres via www.compass.no/jobb innen 13.09.2010.

 

Stillings ID: 220

Søknadsfrist: 13.09.2010

Arbeidssted: Oslo

 

Henvis til BYGG.NO i din søknad

Vis flere stillinger: