Prosjektleder fjernstyrte prosjekter

Bermingrud Entreprenør ble stiftet i 1990 og har i gjennom 20 år opparbeidet seg et meget bra renome innenfor entreprenørbransjen og blant utbyggere. Fra å være en lokal virksomhet i Drammensregionen har selskapet utviklet seg og har i dag egne avdelinger i Oslo/ Akershus, Østfold/Follo, Buskerud/Vestfold/ Telemark og en avdeling for fjernstyrte prosjekter som påtar seg oppdrag over hele landet.

Bermingrud Entreprenør har bred erfaring fra oppføring av boliger, handel, lager/logistikk, kontor, helsebygg, idrettshaller og skoler. Våre kunder er både fra det private næringsliv og det offentlige. Fornøyde kunder og motiverte medarbeidere er to viktige grunnpilarer. Vi er positive og løsningsorienterte - klart vi kan!

FirmaBerrmingrud Entreprenør AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

Vi er på jakt etter en person som vil inngå i avdelingens ledergruppe og rapportere til daglig leder. Det er høyt under taket hos oss, så vi er på jakt etter en person med meninger og som ønsker å være med der beslutningene tas. Ellers preges avdelingen og hele selskapet av godt humør og høyt engasjement. Det ønsker vi også at du skal bidra med. Høy faglig og etisk standard er nødvendig for å lykkes hos oss. Kontoradresse for stillingen er hovedkontoret i Krokstadelva, men det kan også være aktuelt med kontorplass på en av de andre avdelingene dersom det passer deg bedre. Som du skjønner er det knyttet betydelig reisevirksomhet til stillingen.

Prosjektleder:

Som prosjektleder har du et selvstendig ansvar for drift av byggeplasser over store deler av landet. Du har ansvar for personale, drift, økonomi og HMS/KS, planlegging og innkjøp. Og selvfølgelig, fornøyde kunder. Du får en selvstendig jobb og bør derfor trives med å ta beslutninger. Flink til å bygge relasjoner og høye kvalitetskrav er også egenskaper vi ser etter.

Du har teknisk utdannelse fra byggfag og vet hva det vil si å drive prosjekter. Du bør ha en god IT forståelse og kunne følge opp økonomien i et byggeprosjekt. Har du ikke hatt et prosjektlederansvar tidligere, men er helt sikker på at du nå er moden for det. Ta kontakt med oss.

 

Er dette interessant, ta kontakt med:
Daglig leder Fjernstyrte Prosjekter, Kjetil Moth, tlf. 992 81 773, kjetil@bermingrud.no

Henvis til  BYGG.NO i din søknad!

Vis flere stillinger: