Prosjektleder:

Bermingrud Entreprenør er hovedvirksomheten i konsernet Bermingrud. Bermingrud Entreprenør ble stiftet i 1990 og har i gjennom 20 år opparbeidet seg et meget bra renome innenfor entreprenørbransjen og blant utbyggere. Fra å være en lokal virksomhet i Drammensregionen har selskapet utviklet seg og har i dag egne avdelinger i Oslo/Akershus, Østfold/Follo, Buskerud/Vestfold/ Telemark og en avdeling for fjernstyrte prosjekter som påtar seg oppdrag over hele landet.

Bermingrud Entreprenør har bred erfaring fra oppføring av boliger, handel, lager/logistikk, kontor, helsebygg, idrettshaller og skoler. Våre kunder er både fra det private næringsliv og det offentlige. Fornøyde kunder og motiverte medarbeidere er to viktige grunnpilarer. Vi er positive og løsningsorienterte - klart vi kan!

FirmaBermingrud Entreprenør AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

Oppdragsmengden øker

 

Grunnet økt oppdragsmengde i vårt distrikt søker vi en prosjektleder for snarlig tiltredelse

Prosjektleder:

Som prosjektleder i Bermingrud Entreprenør BVT AS har du et selvstendig ansvar for drift av byggeplasser i Buskerud, Vestfold og Telemark. Du har ansvar for personale, drift, økonomi og HMS/KS, planlegging og innkjøp. Og selvfølgelig, fornøyde kunder. Du får en selvstendig jobb og bør derfor trives med å ta beslutninger. Flink til å bygge relasjoner og høye kvalitetskrav er også egenskaper vi ser etter.

Du har teknisk utdannelse fra byggfag og vet hva det vil si å drive prosjekter. Du bør ha en god IT forståelse og kunne følge opp økonomien i et byggeprosjekt. Har du ikke hatt et prosjektlederansvar tidligere, men er helt sikker på at du nå er moden for det. Ta kontakt med oss.

Er dette interessant, ta kontakt med:

Kristian Lindland

Daglig leder / Avdelingsleder Buskerud

Tel: 32 27 44 95, Mob: 992 81 772

E-post: kristian.lindland@bermingrud.no

 

Henvis til  BYGG.NO i din søknad!

Vis flere stillinger: