Bermingrud på radioen

Bermingrud Entreprenør tenker nytt i jakt på medarbeidere. 22. august startet en 24 sekunders radiospot på den landsdekkende radiokanalen P4.

Spotten sendes morgen og ettermiddag og kombineres med sms-tjeneste og firmaets internettsider.

- Vi har mange spennende prosjekter på trappene og trenger flere dyktige medarbeidere i nesten alle ledd av vår virksomhet, sier adm. dir. Bengt Olimb.

- Vi gleder oss over at vi på nytt kan skape arbeidsplasser. Hele konsernet er i en kontrollert vekst og vi trenger blant annet prosjektledere, kalkulasjonsledere, baser og daglige ledere til eksisterende og nyopprettede avdelingskontorer.

Radiospotten er utviklet i samarbeid med P4. -Vår primærmålgruppe er liten del av P4s lyttere, vi har derfor valgt å lage en seriøs og direkte radiospott som presenterer budskapet presist og profesjonelt. Uansett kampanjens utfall, blir det spennende å se hva slags effekter vi kan måle på kort og lang sikt, sier markedssjef Alexander Brage Hansen.

Bermingrud har siden starten i 1980 vært et konsern i sterk vekst. Etter en generell nedgang i byggeaktivitet siden sommeren 2007, ser konsernet nå en positiv utvikling. Entreprenørvirksomheten, som står for brorparten av konsernets omsetning, har kontrahert flere store oppdrag våren og sommeren 2010 og det økende antallet arbeidsplasser gjør at konsernet i løpet av 2011 vil starte oppføring av nytt og moderne hovedkontor i Mjøndalen.