Daglig leder Oslo Akershus

Bermingrud Entreprenør ble stiftet i 1990 og har i gjennom 20 år opparbeidet seg et meget bra renome innenfor entreprenørbransjen og blant utbyggere. Fra å være en lokal virksomhet i Drammensregionen har selskapet utviklet seg og har i dag egne avdelinger i Oslo/ Akershus, Østfold/Follo, Buskerud/Vestfold/ Telemark og en avdeling for fjernstyrte prosjekter som påtar seg oppdrag over hele landet.

Bermingrud Entreprenør har bred erfaring fra oppføring av boliger, handel, lager/logistikk, kontor, helsebygg, idrettshaller og skoler. Våre kunder er både fra det private næringsliv og det offentlige. Fornøyde kunder og motiverte medarbeidere er to viktige grunnpilarer. Vi er positive og løsningsorienterte - klart vi kan!

FirmaBermingrud Entreprenør AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

Markedsorientert person med bransjeerfaring og lokalkunnskap

 

Kompetanse:

Vi legger stor vekt på personlige egenskaper og ser for oss at du er en forhandlingsvant selger, og at din atferd er ærlig og rett frem.

Hvis du har lagbyggende egenskaper, er en ”Team builder”, og i tillegg har evne til å engasjere og motivere dine medarbeidere, ja da kan du være rett person for oss.

Inngår i ledergruppen

Stillingen innebærer også plass i ledergruppen til Bermingrud Entreprenør AS.

Denne gruppen består av meget dyktige mennesker med bred erfaring fra bransjen og med et

felles mål om å skape Norges Beste Entreprenør.

 

Kontakt: Direktør Bengt Olimb

bengt@bermingrud.no - Telefon 99 28 17 56

 

Se hele stillingen på følgende link:

http://www.bermingrud.no/stilling/ny_stilling/leder_oa.pdf

Vis flere stillinger: