AF Decom søker etter Prosjektleder i Stavanger/Rogaland

AF Decom er Norges største rivingsentreprenør. Vi tar på oss oppdrag og miljøsanering av bygninger, industrianlegg, skipsvrak og andre type installasjoner og anlegg i hele Norge. Sikker og skadefri riving med høy grad av gjenvinning av industrielle anlegg har blitt vårt spesialområde. En ny og moderne maskinpark og kvalifiserte medarbeidere gjør det mulig for AF å rydde opp fra fortiden og klargjøre for fremtiden. AF Decom er sertifisert av DNV i henhold til NS EN ISO 9001 / 14001.

Firma
FylkeRogaland
Søknadsfrist17.09.2010

Arbeidsoppgaver:

• Lede utførelsen av arbeidet innenfor gitte krav til HMS, kvalitet, tid og produktivitet

• Representere AF Decom i forhold overfor kunder, myndigheter, leverandører, egne ansatte og tredjemenn

• Ansvarlig for rettledning og motivasjon av de arbeiderne du er satt til å lede og for å sikre at alle ansatte i prosjektet har nødvendig kunnskap og kompetanse for å kunne utføre sitt arbeid

• Sammen med prosjektdirektør iverksette tiltak for å utvikle organisasjonskultur og lederstil i henhold til AF Decom sine krav.

 

Kvalifikasjoner:

Vi søker etter personer som ser muligheter, tar ansvar, tåler risiko og som ikke er redd for å fatte beslutninger. Du kjennetegnes ved et høyt aktivtetsnivå, du er direkte, offensiv, pågående, selvstendig og har gjennomslagskraft for dine synspunkter. Du er engasjert og løsningsorintert. Du må være mobil og samarbeidsvillig. Din utdannelse er ikke den mest avgjørende faktor for en eventuell ansettelse hos oss.

I din stilling som Prosjektleder er du en rollemodell i prosjektene, du bidrar til å finne løsninger som gjør at vi kan utføre vår jobb på en sikker og effektiv måte.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og bonusordninger, gode pensjons- og forsikringsordninger og aksjeprogram, samt spennende og varierte oppgaver i et ekspansivt miljø.

Vil du vite mer om hva stillingene innebærer, vennligst ta kontakt med Eirik Wraal, 905 73975 eller send mail på følgende adresse brit.karlson@afgruppen.no

I søknaden må du angi hvor du ønsker å jobbe.

 

Fylke: Rogaland

Jobbtype: Fast

Heltid/Deltid: Heltid

Arbeidstid: Dag

Søknadsfrist: 17.09.2010

Tiltredelse: snarest

Arbeidssted: Stavanger

Hjemmeside: http://www.afgruppen.no

Kontaktpersoner: Brit Karlson

mob: 936 70296

 

Eirik Wraal, direktør

mob: 905 73975

 

Vis flere stillinger: