Sa opp i Mesta

Bendek Maartmann-Moe har valgt å si opp sin stilling som adm. direktør i Mesta Entreprenør. Eivind Opedal er ansatt som ny adm. direktør i selskapet.

Opedal kommer fra stillingen som sjef for Store prosjekter i Mesta Entreprenør.

Eivind Opedal er utdannet sivilingeniør fra NTH med hovedoppgave innen fullprofilboring. Han begynte i Mesta i oktober 2009 og kom da fra stillingen som prosjektdirektør i AF Gruppen. Opedal er 49 år, gift, har tre barn og er bosatt på Jar i Bærum.

- Jeg vil takke Bendek Maartmann-Moe for den store innsatsen han har lagt ned i Mesta. Han har ledet store omstillingsprosesser i Mesta Asfalt og Mesta Entreprenør, som har ført til kraftige resultatforbedringer, sier konsernsjef Harald Rafdal.

- Samtidig er jeg glad for at vi har interne ressurser som kan overta når sentrale ledere slutter. Eivind Opedal har kompetanse og erfaring som gjør han godt kvalifisert til å lede Mesta Entreprenør, sier Rafdal.

Opedal vil tiltre sin nye stilling i andre halvdel av august.

Maartmann-Moe opplyser til Byggeindustrien at han nå skal gjennomføre Executive Management Programme hos INSEAD (Fontainebleau/Frankrike) i perioden september - februar.

- Samtidig vil jeg kikke meg omkring etter interessante utfordringer, også i andre bransjer, sier han.