Norgeshus slår på stortromma

Norgeshus trommer sammen til kjempekongress på Hell kommende helg. Særlig inviterte er kjedemedlemmenes fagfolk som står foran en stor opplevelse.

Boligkjedens leverandører stiller også opp, og sammen med foredragsholdere og underholdere vil forsamlingen bli på nærmere 500 personer.

Rent faglig vil passivhus som fremtidens hjem med Enova som kunnskapsformidler være ett av høydepunktene på fredag.

Inspirasjon til hverdagen vil det også være å hente i innføringen i Norgeshuskonseptet – en fantastisk boligbygger. Kjedesjef Dag Runar Båtvik vil også bidra til å få løftet blikket med sin innføring om Norgeshus om fire år.

Latteren skal Steinar Lyse ta seg av.

Med så mange fagfolk til stede må det også være en praktisk konkurranse som er kalt Norgeshus Open. Her er det ikke snakk om golf, men dokkehusbygging, sprikring, saging og kasting. Premien er at det råeste slaget i form av en runde med rallybil på Lånke-banen.

Drømme om fart kan deltakerne også gjøre i hotellet lobby hvor det er utstilt en junior dragster hvor Norgeshus er sponsor.

Og etter middagen er det konsert med Nilsen & Aalberg som blant annet står bak Norgeshus-sangen. De etterfølges av trøndernes hjertebarn, DDE.

Lørdag er det litt tilbake til hverdagen med leverandørmesse hvor kunnskap skal inntas sammen med grilling av pølser og hamburgere.