stor

HMS-sjef Region Spesialprosjekt

Veidekke ASA er en ledende skandinavisk entreprenør og eiendomsutvikler med ca. 6000 ansatte og en omsetning på 15,6 milliarder kroner (2009). Konsernet er notert på Oslo Børs og har en spredt eierstruktur der de ansatte eier 19,3 % av aksjene. Virksomheten spenner over et vidt spekter av bygge- og anleggsoppdrag, utvikling av bolig- og næringsbygg for private og offentlige kunder, asfaltvirksomhet og veivedlikehold, samt innsamling og gjenvinning av avfall.

Region Spesialprosjekt tilhører Veidekke Entreprenør AS, og omsetter for ca. 1,8 milliarder kroner. Regionen har mobil virksomhet/prosjekter i Norge, Sverige og Danmark. Vi har spesialkompetanse innen store betongarbeider som bl.a. broer og industrianlegg, underjordsarbeid/tunnelvirksomhet, fundamentering og jernbane. Vi har to store maskinavdelinger. Det jobber 625 mennesker i Region Spesialprosjekt.

FirmaVeidekke
Fylke
Søknadsfrist31.08.2010

Dette er en jobb for deg som:

 

* er løsningsorientert, systematisk og nøyaktig

* har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner

* kan holde på med mange oppgaver samtidig

* kan jobbe selvstendig og trives i tverrfaglige team

 

Vi ser helst at du har ingeniørbakgrunn med spesialisering innenfor HMS. Relevant praksis kan kompensere for dette. Du bør ha flere års erfaring fra bygge- og anleggsvirksomhet. Vi forventer at du er godt kjent med Arbeidsmiljøloven og øvrig HMS-lovgivning. Vi ønsker at du tenker langsiktig og helhetlig, samt at du har god rolleforståelse. Du bør kunne jobbe effektivt i komplekse organisasjoner.

Du er en viktig praktisk støttespiller i etableringen av gode rutiner/systemer på våre nye prosjekter. Du er aktiv i oppfølgingen av alle HMS-avvik i Regionen. Du er en faglig støttespiller i diskusjoner om forbedringer innenfor HMS, og bidrar til at regionens kompetanse økes på alle nivåer. Du er bindeleddet mellom stab og linje i HMS – spørsmål.

 

Dette kan for eksempel innebære:

 

* aktiv deltakelse i ulike risikoanalyser

* aktivt med i interne revisjoner

* påse at våre aktiviteter gjennomføres iht. prosedyrer og instruksjoner

* påse at kontraktskrav / myndighetskrav ivaretas i alle våre aktiviteter

* bidra med forslag til tiltak og medvirke til at vi når våre HMS-mål

 

Du har et overordnet systemansvar i Regionen, og skal blant annet bidra aktivt i implementering av vårt nye system (”SYLVE”) for registrering, behandling og oppfølging av alle avvik og korrigerende tiltak.

 

Stillingen inngår i staben for Region Spesialprosjekt, og du koordinerer samtidig en solid faggruppe på tvers av våre distrikter/prosjekter. Stillingen har ikke personalansvar.

 

For nærmere opplysninger om stillingen kankontakt HMS-sjef Nils-Regin Bøhle, tlf: + 47 992 23 973 eller

HR-sjef Olav Breivik, tlf: +47 950 32 765.

 

Søknad med CV merkes "HMS-sjef Spesialprosjekt" og sendes på e-post: olav.breivik@veidekke.no

 

Søknadsfrist: 31.august 2010.

Henvis til  BYGG.NO i din søknad!

Vis flere stillinger: