Sagstuen utvider Oslo-avdelingen

Etter ett relativt trått marked det siste året velger Sagstuen AS å se fremover med forsiktig optimisme for kommende år, og med tro på økt aktivitet mot slutten av inneværende år.

Oslo-avdelingen har satt seg, og vil i økende grad være en viktig satsing fremover. Hver tredje faktura sendes i retning Oslo, og viser at lokal forankring i dette markedet er viktig.

Som et ledd i denne satsingen har Sagstuen AS, ansatt Tore Bjerke som selger og prosjektleder ved Oslo kontoret. Avdelingen er nå bemannet med fire medarbeidere innen salg og prosjektoppfølging.

Tore Bjerke har tidligere vært ansatt ved hovedkontoret på Gjøvik som produktsjef for balkong. Etter ett kortere avbrekk med ansettelse hos et konkurrerende firma valgte Tore Bjerke å vende tilbake til Sagstuen, denne gangen ved Oslo-avdelingen.

Tore Bjerke startet sitt yrkesliv ved Raufoss Ammunisjonsfabrikk AS i 1980 og tok fagbrevet som verktøymaker i 1982, og arbeidet så på verktøyfabrikken i 5 år. Senere begynte han på Materialteknisk senter, der han jobbet i ni år med prototyper til styrekomponenter og hjuloppheng til BMW, Saab og Mercedes.

Tore Bjerke begynte hos Sagstuen AS i 2001. Der han var med på å bygge opp en egen avdeling for balkonginnglassing og rekkverk -produksjon.

Han vil også fremover arbeide med salg og prosjektstyring innen balkonginnglassing, rekkverk og produktutvikling.