Markedsdirektør, NCC Property Development AS

NCC AB er notert på Stockholms børs. Omsetningen i 2009 var 52 MRD SEK og selskapet har 18 000 ansatte. Forretningsområdet NCC Property Development driver med utvikling, utleie og salg av næringseiendom, har sin virksomhet i Norden, og den norske delen har hovedkontor i Oslo. For mer info se www.ncc.no

FirmaNCC Property Development AS
Fylke
Søknadsfrist30.08.2010

Til vårt hovedkontor i Oslo søker NCC Property Development AS:

MARKEDSDIREKTØR

 

Vi søker en strukturert og utadvendt relasjonsbygger som skal ha ansvaret for salgsledelse i selskapet. Markedsdirektøren skal være ansvarlig for etablering, utvikling og drift av selskapets utleievirksomhet og de som driver med utleie, herunder også meglere. Du vil jobbe tett med våre øvrige kontorer i Norden. Stillingen rapporterer til administrerende direktør.

Den vi søker har fortrinnsvis høyere utdannelse, men relevant erfaring og dokumenterte resultater teller mer. Vi vil spesielt legge vekt på erfaring med utleie av næringseiendom eller annen relevant salgserfaring innen finansielle produkter eller tjenester. Et godt nettverk innen bransjen ser vi som en fordel.

Av personlige egenskaper vil vi vektlegge stor arbeidskapasitet, selvstendighet og evne til å arbeide i team. I tillegg bør du være en god relasjonsbygger som kombinerer strategisk fokus med operativ gjennomføring.

Vi tilbyr rett kandidat muligheten til å lede utleiearbeidet i vårt selskap. Samtidig får du som ansatt i NCC mulighet til personlig og faglig videreutvikling i et stort og fremgangsrikt nordisk konsern.

For ytterligere informasjon om stillingen kan du kontakte Mercuri Urval Executive Service ved Hans Kr. Henriksen, tlf. 975 59 062 eller Britt Røil, tlf. 920 20 633. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

For å søke på stillingen, klikk på denne linken: http://www.mercuriurval.com/RS/NO-HKH-19862

Vis flere stillinger: