Formenn

BackeGruppen består av selvstendige entreprenørselskaper og prosjektutviklingsselskaper som geografisk dekker det vesentligste av Østlandsregionen og sørvestlandet. De 800 ansatte i selskapene vil i 2010 utføre arbeider for ca 2.300 mill. kroner, primært innenfor nybygg og rehabilitering av næringsbygg og boliger. BackeGruppen deltar aktivt i utvikling av boliger og næringsbygg, og har solid økonomi og stor finansiell handlefrihet.

www.backe.no

Agathon Borgen AS ble etablert i 1936, og er en ledende lokal entreprenør lokalisert på Kløfta, og dekker markedsområdet Akershus nord for Oslo og Kongsvinger-regionen. Agathon Borgen AS påtar seg alle typer oppdrag innen nybygg og rehabilitering for offentlige og private byggherrer. Vi vil i 2010 omsette for 230 mill kr og er for tiden ca. 60 ansatte.

FirmaAgathon Borgen AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

 

Formann har teknisk, økonomisk og fremdriftsmessig ansvar i prosjekt, i samarbeid med anleggsleder og prosjektleder.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser i et arbeidsmiljø preget av gode påvirkningsmuligheter og korte beslutningsveier. Store muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom vekst i oppgaver og intern/ekstern kompetanseutvikling.

For nærmere informasjon, kontakt adm. direktør Asle Randen (91 39 53 07), eller produksjonssjef Lars Kristian Gaustad (41 44 34 93). Alle henvendelser og søknader behandles konfidensielt.

Søknad og CV sendes pr. e-post til ar@agathonborgen.no

Vis flere stillinger: