Salgsansvarlig Proff - Tromsø

Mestergruppen er en av landets største aktører i byggbransjen med forretningsområder innen kjededrift (hus og byggevarer), byggevarehandel, prosjekteringskompetanse og tomteutvikling.

Gruppen omsetter i 2009 for ca 2 mrd. Kroner.

Mestersalg Tromsø AS, ble etablert i slutten av 2009 sammen med bl.a. lokal byggmestere og holder til i Håndverkerveien 10. Målsettingen er å utvikle Mestersalg Tromsø til å bli en av de ledende byggevareaktørene i distriktet med byggmesterkunden som primære målgruppe. Selskapet er medlem i Byggeriet kjeden.

FirmaMestergruppen AS
FylkeTroms
SøknadsfristSnarest

 

Ansvar og oppgaver

Gjennom prioritering av høy aktivitet i markedet og fokus på høy kvalitet og god kundeservice skal vi å utvikle oss til å bli førstevalget til små og mellomstore byggmestere i distriktet. Din oppgave i denne utviklingen vil være salg og relasjonsbygging mot proffsegmentet.

Vårt datterselskap i Tromsø står også overfor et forestående generasjonsskifte. Søkere med riktig bakgrunn, innstilling, lederevner og resultater vil kunne utvikle seg til å bli vår fremtidige Daglige Leder. Oppgavene vil da bli mer allsidige, men hovedfokus vil fortsatt ligge på proffsalg og relasjonsbygging.

 

Kvalifikasjoner og egenskaper

Vi søker en energisk og utadvendt proffselger, gjerne med lederpotensiale. Du må ha gode egenskaper som relasjonsbygger, og du må være strukturert og målrettet. Erfaring fra byggevarebransjen og god kunnskap om de lokale markedsforholdene vil være en stor fordel.

 

Vi tilbyr

Stillingen vil gi deg mange spennende ufordringer både faglig og personlig. Vi kan tilby gode lønns- og utviklingsmuligheter i en av landets største aktører innen byggebransjen.

 

Kontaktinformasjon

Spørsmål om stillingene kan rettes til Stein-Sverre Wold i Compass Human Resources, tlf 906 88 270. Søknad og CV merkes ”216” og registreres på www.compass.no/jobb. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

 

Stillings ID: 216

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Tromsø

 

Søk på stillingen:

http://195.159.46.243/VCRMWebBemanningCompass/Login.aspx?ReturnUrl=%2fVCRMWebBemanningCompass%2fCandidate%2fCVRegistration.aspx%3ftno%3d1%26ono%3d101%26pno%3d216&tno=1&ono=101&pno=216&AspxAutoDetectCookieSupport=1

 

 

Vis flere stillinger: