Avdelingsleder

Mestergruppen er en av landets største aktører i byggbransjen med forretningsområder innen kjededrift (hus og byggevarer), byggevarehandel, prosjekteringskompetanse og tomteutvikling. Gruppen omsatte i 2009 for ca NOK 2 mrd.

Byggeriet Krokstadelva er medlem i Byggerietkjeden og er heleid datterselskap av Mestergruppen. Enheten omsetter for ca 32 mill og består av 4,5 årsverk. Målsettingen er å utvikle Byggeriet Krokstadelva til å bli en av de ledende byggevareaktørene i distriktet med byggmesterkunden som primære målgruppe.

FirmaByggeriet
Fylke
SøknadsfristSnarest

Ansvar og oppgaver

Hovedoppgaven blir å utvikle markedsposisjonen i distriktet Lier – Drammen – Nedre- og Øvre Eiker – Kongsberg, med fokus på salgsutvikling mot proffsegmentet. Stillingen innebærer vurdering av markedspotensialet i distriktet, utbredt kundekontakt mot nye og etablerte kunder, samt ledelse. Arbeidsoppgavene er for øvrig allsidige og du vil fra starten være involvert i ”alt”.

 

Kvalifikasjoner og egenskaper

Vi søker en folkelig og engasjert leder som kan proffsalg og som samtidig har et blikk for helheten i bedriften og i markedsområdet. Du har gode egenskaper som relasjonsbygger og er strukturert og målrettet. Erfaring fra byggevarebransjen og god kunnskap om de lokale markedsforholdene vil være en stor fordel.

 

Vi tilbyr

Stillingen vil gi deg mange spennende ufordringer både faglig og personlig. Vi kan tilby gode lønns og utviklingsmuligheter i en av landets største aktører innen byggebransjen

 

Kontaktinformasjon

Spørsmål om stillingen kan rettes til Stein-Sverre Wold , tlf 906 88 270 eller Jan Gunnar Bråthen, tlf 901 86 638 i Compass Human Resources. Søknad og CV merkes ”215” og registreres på www.compass.no/jobb. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

 

Stillings ID: 215

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Drammen

 

Søk på stillingen:

http://195.159.46.243/VCRMWebBemanningCompass/Login.aspx?ReturnUrl=%2fVCRMWebBemanningCompass%2fCandidate%2fCVRegistration.aspx%3ftno%3d1%26ono%3d101%26pno%3d215&tno=1&ono=101&pno=215&AspxAutoDetectCookieSupport=1

Vis flere stillinger: