Dyktig og lærevillig medarbeider søkes til praktisk og administrativt arbeid på byggeplass.

Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiver. Vi jobber tett mot kunder og kandidater innenfor de fleste yrkesområder, både i privat og offentlig sektor. Jobzone er det største norskeide bemanningsselskapet med over 40 lokale kontorer. I 2009 formidlet vi 6500 medarbeidere til vikariater og faste stillinger.

Vår oppdragsgiver er en landsdekkende entreprenør som gjennomfører alle typer byggeprosjekter. Nå er selskapet engasjert for å oppføre et av de største næringsbyggene i Stavanger-regionen de neste to årene, og har behov for medarbeidere til sin voksende organisasjon.

Jobzone bistår i jakten på gode medarbeidere!

FirmaJobZone
Fylke
Søknadsfrist11.08.2010

Beskrivelse

Er du en "allrounder" som har god kjennskap til livet på en byggeplass?

Da er du kanskje det vi ser etter. Stillingen som skal besettes er innebærer medansvar for rigg og drift av selve byggeplassen, og dine oppgaver vil bl.a. handle om:

•fremkjøring av materialer og utstyr m/ teleskoptruck,

•lasting/ lossing,

•koordinering av lager, mannskaper m.m.

•oppgaver innen oppfølging av vernearbeid og HMS,

•bistå ledelsen av byggeplassen innen administrative og praktiske oppgaver.

Hvem ser vi etter?

Vi ønsker kandidater med bakgrunn fra byggebransjen og kjennskap til "livet på bygeplassen". Du kan gjerne ha bakgrunn fra et av de tekniske bygfagene og har blitt interessert i drift av byggeplass. interessen for HMS må være til stede og du er vant til å bruke PC i jobben. Du verdsetter variasjon og utfordringer, og er interessert å utvikle seg på et stort og spenende prosjekt. Det er en fordel, men ikke et krav, om du har trucksertifikat for teleskoptruck og kurs i HMS (begge disse kan evt tas i forbindelse med jobb).

Interessert?

Dersom du tror dette kan være noe for deg, kan du kontakte Jobzone i Stavanger for mer informasjon om hva dette prosjektet er. Interesserte kandidater bes søke elektronisk eller sende CV på mail til eirik@jobzone.no

Vi vil ta kontakt med aktuelle kandidater fortløpende. Oppstart er satt til ca. 1-september 2010, prosjektet varer i ca. 2 år og arbeidssted er i Jåttåvågen

 

Spørsmål om stillingen

Kontakt Johannes Bjerga

Adresse Skagen 27, 4006 STAVANGER

Daglig leder, Telefon 51 30 40 90, Mobil 916 27 879

 

Kontakt Eirik Nilsen

Adresse Skagen 27, 4006 STAVANGER

Personalkonsulent/partner, Telefon 51 30 40 90, Mobil 952 15 656

Henvis til  BYGG.NO i din søknad!

Vis flere stillinger: