Erfaren VVS-rådgiver

Rambøll har 9000 dedikerte spesialister som fordeler seg på 130 kontorer i Norden og UK samt 30 kontorer i resten av verden. Vi er en av Europas største og ledende rådgivervirksomheter og leverer tjenester innen plan, design og teknikk.

Rambølls 1100 ansatte i Norge er involvert i noen av fremtidens mest spennende utviklingsoppdrag. Vår tverrfaglige kompetanse sikrer en komplett rådgivning fra idé til forvaltning, drift og vedlikehold.

Bygg og design

Bygninger utgjør en integrert del av livet og samfunnet vårt. Rambølls ambisjon er å skape rimelige bygninger med lavt strømforbruk. Utfordringen består i å kombinere kjente og velutprøvde metoder med en innovativ tilnærming.

FirmaRambøll
Fylke
Søknadsfrist15.08.2010

Tekniske systemer i Rambøll består i dag av om lag 170 medarbeidere knyttet sammen i et nettverk spredd over hele landet. Rundt 90 medarbeidere jobber innen Elektro og IKT og rundt 80 medarbeidere innen VVS.

Tekniske systemer på Lillehammer har pr. i dag 2 medarbeidere innen elektro. På grunn av økt etterspørsel lokalt ønsker vi å forsterke oss innen elektro og bygge opp vår kompetanse også innenfor VVS på Lillehammer. Vår målsetting er å bli en solid faggruppe, på 6-8 personer. Dette gir deg mulighet til å være med på oppbygging og forming av et fagmiljø. Mer informasjon om VVS-faget i Rambøll og våre prosjekter finner du på hjemmesiden under: Tjenester, Bygg og design, VVS (http://www.ramboll.no/services/bygg_og_design/vvs.aspx).

 

Vi har behov for erfaren VVS-rådgiver med kompetanse innen et eller flere av disse områdene:

 

* Generell VVS-kompetanse - prosjektering

* Inneklima

* Varmesystemer - fjernvarme, biovarme, varmepumper mv.

* Sikkerhetssystemer (sprinkling, slukkesystemer)

* Automatikk

 

Dine egenskaper: Rambøll legger stor vekt på tverrfaglighet og på å etablere gode team for å gi kunden løsninger som fungerer. Rambøll søker derfor rådgivere med god faglig kompetanse og prosjekterfaring. Du må trives med å arbeide selvstendig i et hektisk, hyggelig og tverrfaglig miljø. Vi ønsker åpne og kontaktskapende medarbeidere.

Rambølls Lillehammerkontor er sammensatt av flere fagmiljøer og har i dag ca 40 medarbeidere. Vi holder til sentralt på Lillehammer i lyse og trivelige lokaler med gode parkeringsmuligheter. Vi tilbyr:

 

* God mulighet for personlig og faglig utvikling gjennom Rambøll Academy, interne og eksterne kurs

* Moderne prosjekterings-, beregnings- og konstruksjonsverktøy.

* Deltakelse i spennende tverrfaglige prosjekter

* En verdiskapende jobb i et spennende og kreativt kompetansemiljø

* Hyggelige og sosiale kollegaer

* Konkurransedyktige betingelser og gode sosiale ordninger

 

Velkommen som søker!

 

Søknadsfrist 15.08.10

Arbeidssted Lillehammer

 

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om stillingen!

Kontaktpersoner

Seksjonsleder, Trond J. M. Føllesdal, 950 90 519, trond.follesdal@ramboll.no

Fagsjef VVS i Oslo, Olav Rådstoga, 932 43 089, olav.rådstoga@ramboll.no

Vis flere stillinger: