Servicesjef

Atlas Copco er et internasjonalt konsern med 25.000 ansatte. Omsetningen på verdensbasis er SEK 50 milliarder kroner. Atlas Copco Anlegg- og Gruveteknikk AS er et selskap i Atlas Copco Gruppen innenfor forretningsområdet Construction and Mining Technique. Selskapet har ansvar for markedsføring, salg og service av Atlas Copcos utstyr til anleggs- og gruvekunder i Norge, på Færøyene og Island. Selskapet er lokalisert på Langhus i Ski kommune og har 75 ansatte. Selskapet omsatte produkter og tjenester i 2009 for 368 mill. kroner.

Atlas Copco Anlegg- og Gruveteknikk AS er inne i en spennende og utfordrende tid med sterkt fokus på utvikling av produkter og service som gir merverdi for våre kunder. Vårt Parts & Services konsept med produktportefølje til våre kunder er på plass. Vi søker derfor etter en ambisiøs person til å fylle denne stillingen, med følgende ansvarsområde for våre produkter.

FirmaAtlas Copco AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

Ansvar og arbeidsoppgaver:

Stillingen innehar budsjett og resultatansvar for verkstedet og feltservice. Du vil jobbe med følgende: Daglig ledelse av vår serviceavdeling inkludert verksted, kundemottagelse og feltservice. Oppfølging mot kunde av våre produkter og tjenester. Utarbeide og implementere rutiner og prosesser innen service. Det må påberegnes noe reisevirksomhet i stillingen.

 

Kvalifikasjoner og erfaring:

Ønskelig er erfaring fra arbeid med kundeservice som verksted/servicesjef eller ledende stilling fra anleggsfaget. Fagbrev/Teknisk fagskole innen anlegg, mekaniske eller motsvarende. Erfaring innen personalledelse og økonomi er et pluss. Har du i tillegg erfaring fra anleggsbransjen er det kvalifiserende.

 

Lokalisering:

Langhus, Ski kommune

 

Personlighet:

Personlighet vil være viktig. Du vil ha store muligheter til å forme egen stilling. Du bør ha en sterk drivkraft og et ønske om å utvikle deg i stillingen. For å lykkes i stillingen er det viktig å ha en positiv innstilling og en god samarbeidsholdning siden stillingen krever daglig kontakt med våre kunder. Struktur under fleksibilitet og engasjement er nøkkelord.

 

Søknadsfrist:

Snarest

 

Personnel manager: Wenche Fossli

Telefon: + 47 64 86 03 00/+47 93 81 11 18

Email: wenche.fossli@no.atlascopco.com

Send søknaden til: wenche.fossli@no.atlascopco.com

Vis flere stillinger: