Servicetekniker Nordland

Atlas Copco er et internasjonalt konsern med 25.000 ansatte. Omsetningen på verdensbasis er SEK 50 milliarder kroner. Atlas Copco Anlegg- og Gruveteknikk AS er et selskap i Atlas Copco Gruppen innenfor forretningsområdet Construction and Mining Technique. Selskapet har ansvar for markedsføring, salg og service av Atlas Copcos utstyr til anleggs- og gruvekunder i Norge, på Færøyene og Island. Selskapet er lokalisert på Langhus i Ski kommune og har 75 ansatte. Selskapet omsatte produkter og tjenester i 2009 for 368 mill. kroner.

Atlas Copco Anlegg- og Gruveteknikk AS er inne i en spennede og utfordrende tid med sterkt fokus på utvikling av produkter og service som gir merverdi for våre kunder. Vårt Parts & Services konsept med produktportefølje til kunder er på plass. Vi søker derfor etter en selvstendig servicetekniker til å fylle denne stillingen i Mo i Rana området.

FirmaAtlas Copco AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

Ansvar og arbeidsoppgaver:

 

 

Reparasjon og vedlikehold av anlegg og utstyr. Teknisk undersøkelse og feilsøking. Dokumentere utført arbeid.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

 

Erfaring som mekaniker/tekniker. Fagbrev/Teknisk fagskole innen mekaniske fag, Automasjon eller lignende. Ansvarsfull og pålitelig. Selvstendig. Gode samarbeidsegenskaper. Innsatsvilje.

 

Lokalisering:

Mo i Rana området

 

 

Søknadsfrist:

Snarest

 

Personnel manager: Wenche Fossli

Telefon: + 47 64 86 03 00/+47 93 81 11 18

Email: wenche.fossli@no.atlascopco.com

Send søknaden til: wenche.fossli@no.atlascopco.com

Vis flere stillinger: