Eiendomsforvalter

Mesta er Norges største entreprenørkonsern innen bygging, drift og vedlikehold av vei, og hadde i

2009 en omsetning på ca. 5,3 mrd kroner. Mesta er organisert som konsern med datterselskapene Mesta Entreprenør as, Mesta Drift as, Mesta Eiendom as, Mesta Elektro as, Mesta Asfalt as, Mesta Stein as, Mesta Verksted as og Geo Survey as. Mesta Eiendom as har 12 ansatte og en omsetning på ca 123 mill. kroner i 2009.

Mesta Eiendom as drifter og forvalter bygnings- og eiendomsmassen i Mesta. Selskapet eier en portefølje på 282 000 kvm bygningsmasse og 3 500 dekar tomteareal, og er en betydelig aktør i det norske eiendomsmarkedet. I tillegg til forvaltning og drift av fast eiendom vil selskapet drive utvikling, utleie samt kjøp og salg av fast eiendom i Norge. Selskapet er inndelt i tre regioner; nord, vest og sørøst.

FirmaMesta Eiendom as
Fylke
Søknadsfrist30.08.2010

Eiendomsforvalter - Mesta Eiendom as Mesta Eiendom as er under vekst og utvikling, og våre kunder skal oppleve en kompetent organisasjon med fokus på rasjonelle og kostnadseffektive løsninger.

 

For å styrke vår utleieavdeling i region Nord søker vi etter

 

Eiendomsforvalter

 

I stillingen som eiendomsforvalter kreves fokus, kreativitet og en ubøyelig vilje til å lykkes. Har du det som kreves?

 

Arbeidsoppgaver

■ Arbeidsoppgavene vil i hovedsak dreie seg om markedsføring av ledige arealer, forhandlinger med leieinteressenter, reforhandling av leieavtaler og administrative oppgaver. Daglig arbeidssted er på Fauske, men ansvarsområdet vil spenne over de 5 nordligste fylkene, og reising må derfor påregnes.

Vi tilbyr

■ Vi tilbyr spennende stilling med gode muligheter for faglig utvikling og opplæring, tilpasset medarbeiderens og bedriftens behov. I tillegg tilbys konkurransedyktige betingelser, og deltakelse i selskapets personal- og pensjonsforsikringsordning

 

Personlige egenskaper

■ Vi søker en ung, gjerne nyutdannet, person som er sulten på å inngå gode avtaler, søker resultater og som ønsker å utvikle seg med andre høytpresterende. Vi ser gjerne at du har markedsførings- eller økonomisk bakgrunn. Som person er du offensiv, ambisiøs og læringsvillig. Du takler varierende arbeidspress og du er positiv ovenfor kunder og kolleger.

 

■Mesta er opptatt av mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos uavhengig av kjønn, nasjonal eller etnisk bakgrunn.

 

Diverse arbeidsforhold

■Heltid

■Antall stillinger: 1

 

 

Kontaktinfo:

Kjell Sæterhaug Eiendomssjef 416 97 959 kjell.saterhaug@mesta.no

 

 

Vis flere stillinger: