Controller - Mesta Asfalt & Stein as

Mesta er Norges største entreprenørkonsern innen bygging, drift og vedlikehold av vei, og hadde i 2009 en omsetning på ca. 5,3 mrd kroner. Mesta er organisert som konsern med datterselskapene Mesta Entreprenør as, Mesta Drift as, Mesta Eiendom as, Mesta Elektro as, Mesta Asfalt & Stein as, Mesta Verksted as og Geo Survey as.

Mesta Asfalt & Stein as har om lag 240 ansatte og en omsetning på drøye 900 mill. kroner i 2009. Mesta Asfalt & Stein as er en konkurransedyktig og pålitelig leverandør, med fokus på kundenes behov. Selskapet er et av Norges ledende innen asfaltproduksjon og asfaltlegging og en betydelig produsent av pukk, grus og sand i Norge. Gjennom en kombinasjon av faste og mobile asfaltverk og et nettverk av strategisk plasserte materialtak og mobile knuseverk, kan Mesta Asfalt & Stein as levere produkter og løsninger til private og offentlige kunder over hele landet.

FirmaMesta Asfalt & Stein as
Fylke
SøknadsfristSnarest

Vi søker etter en controller til selskapets hovedkontor på Lysaker. Vedkommende skal tilrettelegge for økonomirapportering, identifisere og analysere avvik, planlegge og påse at korrektive tiltak iverksettes - samt evaluere effekten av disse tiltakene. Det er derfor viktig at du forstår produksjonsprosesser og verdikjeder, herunder hvilke drivere som påvirker økonomien og regnskapet. Stillingen rapporterer til økonomidirektør. Noe reisevirksomhet ut til våre prosjekter må på regnes.

Mesta er opptatt av mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uavhengig av kjønn, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn.

Kontaktinfo:

Knut Ness Senior Bedriftsrådgiver 930 30 114

Siw Fuglseth Pettersen Resarcher 928 80 148

 

Se også annonsen på:

http://www.webcruiter.no/wcmain/AdvertViewPublic.aspx?oppdragsnr=715577531&Company_Id=344889931&culture_id=NB-NO&cols=2,7,9

Vis flere stillinger: