Gir bort 50 startlisenser til Kongerittet

Glava er i det gavemilde hjørnet og gir bort 50 startlisenser til Kongerittet 14. august. Førstemann til mølla gjelder.

Kriteriet er at du kan stille opp med en terrengsykkel og har en tilknytning til byggenæringen. Du må selv løse ut engangslisens ved start hvis du ikke har aktivlisens gjennom Norges sykkelforbund.

Glava er inne som hovedsponsor for rittet som går i en variert løye gjennom naturskjønne omgivelser i Romeriksåsen. Det er mulig å velge mellom to distanser på henholdsvis 64 og 84 kilometer. Skal du delta i Birkebeinerrittet, er dette en flott anledning til å sjekke formen etter en lang sommerferie. Ønsker du derimot å ta det litt med ro, er det mulig å melde seg på i trimklassen.

- Kongerittet blir arrangert 14. august og starten går fra Hellerudsletta rett utenfor Oslo, sier markedssjef Bjørn Grasdal i Glava. Han kan lokke med 50 gratis startlisenser.
Les mer om Kongerittet her.

Det du trenger å gjøre er å sende en e-post til bjorn.grasdal@glava.no med navn, fødseldato og hvilket firma du arbeider for. Opplys også hvilken distanse du ønsker å sykle.

Blant alle som deltar i Kongerittet i Glava-regi blir det i tillegg trukket en heldig vinner som får en flunkende ny sykkel i prisklassen rundt 20 000 kroner.

Satser på sykkel

Glava satser tungt på sykkel i sin markedsføring og er også inne i flere sykkelarrangement. Blant annet Tour of Norway for kids og Oslo Grand Prix.

– Tour of Norway for kids er et kjempearrangement for barna og går av stabelen 60 steder rundt omkring i landet i løpet av sommeren. Vi synes det er viktig å vise bredde og støtte opp om aktiviteter for de minste, sier Grasdal.

10. august går Oslo Grand Prix av stabelen til støtte for kreftsaken.
– Dette er et gratisarrangement i Oslo sentrum hvor de store norske profilene deltar. I tillegg kommer flere internasjonale stjerner, blant annet Andy Schleck. Jeg håper mange i bransjen bruker anledningen til å møte opp og bidrar med noen kroner i Kreftforeningen sine bøsser i løpet av arrangementet. Oslo Grand Prix ble en sykkelfest i fjor og blir en minst like stor fest i år, sier han. Tour of Norway for kids 2010 blir avsluttet i forbindelse med Oslo Grand Prix.
Her kan du lese mer om Oslo Grand Prix.

Hvorfor er sykkel viktig for Glava?

- Det fine med sykkel er at det er en idrett hvor alle kan delta. Så å si alle har en sykkel og har mulighet til å sykle. I vår bransje er det i tillegg mange slitne rygger og knær og sykling er en flott måte å komme i aktivitet på. For min egen del var det dårlige knær som gjorde at jeg startet med sykkeltrening, forteller den spreke markedssjefen som selv deltar på flere sykkelritt i løpet av sesongen.

- Vår bransje er i utgangspunktet en sprek bransje, men vi har tidligere kanskje ikke vært flinke nok til å motivere til aktivitet. Gjennom et ritt som Kongerittet håper vi å gi folk i bransjen et mål å trene mot, sier han.