Erfaring som prosjektleder innen taktekking?

Jobzone er et bemanningsselskap som leier ut arbeidskraft og formidler kandidater for fast ansettelse. Jobzone legger stor vekt på tett oppfølging av vikarer og kunder, og er det største norskeide bemanningsselskapet.

Jobzone Bygg & Anlegg er en spesialavdeling i Jobzone-kjeden, drevet av fagfolk med lang erfaring fra bransjen. Jobzone Bygg & Anlegg har ca 400 utleide håndverkere totalt sett i Norge, hvorav ca 150 av disse er tilknyttet Oslo/ Akershus avdelingen.

FirmaJobzone Bygg & Anlegg
FylkeAkershus
StedSkedsmo/Oslo
Søknadsfrist15.08.2010

På vegne av kunde søker vi en prosjektleder til et solid og spennende selskap som arbeider innenfor følgende hovedområder:

•Isolering og tekking av tak med papp og PVC-folie

•Isolering av gulv og dekke

Selskapet har 40 års fartstid og svært seriøse og økonomisk trygge eiere. Vi søker en erfaren prosjektleder med erfaring fra takbransjen, alternativt en person med lang erfaring som anleggsleder eller prosjektleder innenfor byggenæringen.

Arbeidsoppgavene vil bestå i å planlegge, koordinere og sørge for gjennomføring av leveranser i henhold til inngåtte kontrakter. Videre vil stillingen medføre anbudsregning, prosjektering og økonomioppfølging av egne prosjekter. Innkjøp av varer og tjenester, samt styring av egne ansatte og eventuelle underentreprenører/ innleide inngår også i stillingen.

Arbeidsted vil være i Skedsmo Kommune, med stor-Oslo som nedslagsfelt.

Har du relevant erfaring og er ute etter nye utfordringer, ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Vis flere stillinger: