Salgskonsulent - TOOLS Hatec Tynset

B&B TOOLS konsernet er Nordens største leverandør av verktøy, maskiner, verneutstyr, industrielt forbruksmateriell og relaterte tjenester til industrien i Norden. Konsernet driver Nordens største industrivarekjede - TOOLS. Kjeden er representert på over 200 steder i Norden. Vi skaper merverdi for industrikunden gjennom effektive og skreddersydde innkjøps- og logistikkløsninger, høy kompetanse, samt god markedsdekning som gir kunden en god totaløkonomi. B&B TOOLS er notert på børsen i Stockholm. Konsernet omsetter cirka 10 mrd SEK på årsbasis og har cirka 4 000 ansatte.

I Norge er TOOLS-kjeden organisert gjennom TOOLS Norge AS som holder til på Langhus utenfor Oslo. Kjeden er landsdekkende og består av 62 forhandlere som er inndelt i regioner og distrikter. TOOLS Hatec AS er en del av TOOLS Region Øst og dekker markedsområdet Hedmark/Oppland/Romerike. Hovedkontoret for distriktet er lokalisert på Hamar, øvrige forhandlere er lokalisert på Jessheim, Rena, Tynset og Gjøvik.

TOOLS Hatec Tynset har fire ansatte og omsetter for ca. 10 mill. NOK. Vi holder til i moderne lokaler i Tynset sentrum og har en god markedsposisjon i distriktet og en sunn drift.

FirmaTOOLS Hatec
FylkeHedmark
StedTynset
Søknadsfrist08.08.2010

TOOLS Hatec på Tynset søker en relasjonsskapende salgskonsulent som skal jobbe mot bedriftskunder i området Tynset - Alvdal - Røros. Din hovedprioritet er å jobbe med en etablert kundeportefølge og ha fokus på å utvikle disse i volum, samtidig ha oversikt over markedet og søke å finne nye bedriftskunder. Du vil få mulighet til å jobbe med Nordens ledende leverandører på området i en bedrift som er godt drevet og har god dekning i lokalområdet. Ditt kontorsted vil være hos TOOLS Hatec på Tynset, men med utstrakt besøksaktivitet i eget distrikt.

 

Arbeidsoppgaver

* Kundeoppfølging mot bedriftsmarkedet per telefon og ved salgsbesøk

* Utvikle eksisterende kundeportefølge ved salg i bredden

* Følge med i markedet og oppsøke nye potensielle kunder

* Gjennomføring av TOOLS kampanjer i eget område

* Rapportering av ordrer via egen PC basert logistikk funksjon

* Du må påregne noe avlastning som butikkselger ved behov

 

Personlige egenskaper

* Tillitskapende i møte med kunden

* Relasjonsbyggende

* Trives med høy kundeaktivitet

* Resultatorientert

* Entusiastisk

* Strukturert

 

Vi tilbyr

* En av de største aktørene i bransjen med god økonomi og store ambisjoner

* Et veldrevent selskap med et enormt vareutvalg, god kompetanse og god logistikk

* En selvstendig selgerstilling med frihet under ansvar

* Dyktige og hyggelige medarbeidere

* Konkurransedyktige betingelser med firmabil og god forsikringsordning

 

Diverse arbeidsforhold

* Stillingsbrøk: 100%

* Fast

 

Kvalifikasjoner

* Det er en fordel om du har erfaring fra salg mot bedriftsmarkedet og/eller god produktkunnskap fra deler av vår produktportefølje og ønsker om å jobbe aktivt kunderettet.

 

Språk

* Norsk

 

Arbeidssted

* Elvegata 6,

2501 TYNSET

 

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: