Folkets hus kåret

Årets store kampanje hos Nordbohus, Folkets hus, ble kronet med trekningen av tre store vinnere. Scorpio ble kåret til folkets hus.

Av de seks tusen som har stemt på sin eneboligfavoritt ble det trukket to vinnere av valgfri ytterdør til en verdi av inntil kr. 10.000,- fra Trenor og Swedoor JELD-WEN. Den heldige vinneren av hovedpremien fikk et valgfritt kjøkken fra Norema til en verdi av inntil kr. 100.000,-

Hus for enhver smak
Folket stemte frem eneboligen SCORPIO som den soleklare vinneren. Et herskapelig og flott hus med mange spennende detaljer. Av de tre heldige premievinnerne var det ingen som hadde stemt på Nordbohus sitt mest populære hus i avstemmingen. De hadde stemt på tre helt ulike hus; Orion, Sats og Nukleus. –De ulike valgene hos de tre vinnerne våre er et godt bilde på vårt marked. Våre kunder har svært ulike ønsker, og vår katalog inneholder derfor hus for enhver smak, sier markedssjef i Nordbohus, Stian Moursund.

Gode hus bygges med kjente merkevarer
-I Nordbohus benytter vi kjente merkevarer i våre bygg. Det er viktig for oss at kundene blir meget godt fornøyd. Nordbohus er bygd for å vare, og skal vi opprettholde det så må vi bygge med kvalitetsprodukter som Norema, Trenor og Swedoor JELD-WEN representerer, sier Moursund.

Et gledelig budskap
Markedssjef Stian Moursund hadde gleden av å ringe vinnerne med det glade budskapet. –Det var skikkelig moro å ringe vinnerne. Det er jo svært flotte premier fra topp merkevarer, og slikt gledens budskap er det jo stas å komme med i sommersolen, sier markedssjef i Nordbohus, Stian Moursund