Stadshaug trer av

Hans Erik Stadshaug har besluttet å gi seg som direktør ved Moelven ByggModul AS og pensjonerer seg 1. desember, et par uker etter at han fyller 64 år.

- Jeg har ledet Moelven ByggModul i ti år og føler nå at det er det på tide med en ny leder. Men det blir vanskelig å slutte, for jeg har trivdes fantastisk godt, sier Hans Erik og fortsetter: - Det har vært 10 begivenhetsrike år med dyktige ansatte og gode kunder. Jeg er blitt glad i bedriften og har gått til jobben hver dag med glede.

Hans Erik har ingen faste planer om hva han skal gjøre etter at han går av med pensjon, men regner med å få bedre tid til to av sine interesser: Golf og huset i Frankrike. – Det blir fint å få bedre tid til slike aktiviteter, samt andre private oppgaver som er utsatt av mangel på tid de siste årene, sier Hans Erik.

- Moelven ByggModul er nå i god utvikling, og mye går riktig veg. Det ser ut for å bli en god høst. Jeg kommer til å fortsette for fullt fram til jeg går av med pensjon og er villig til å fortsette litt utover pensjonsdato hvis det blir nødvendig og styret ønsker det. Det kommer an på hvordan det går med rekrutteringen av min etterfølger, avslutter Hans Erik.

Lars Atterfors, divisjonssjef i Moelven Byggsystemer sier at det er det alltid er trist når en god kollega og arbeidskamerat over flere år slutter. – Hans Erik informerte meg om sin beslutning i god tid, og nå starter jobben med å se etter hans etterfølger, sier Lars.

Rekrutteringsprosessen av ny direktør ved Moelven ByggModul AS vil starte i august.