Rekordtrafikk på bygg.no

Det er meget god trafikk på våre nettsider til tross for at vi er midt i ferien. I juni var det 82 396 unike brukere inne på bygg.no, og trafikken har holdt seg godt også i de første juliukene. Mandag 1. juli hadde vi mer enn 50 000 sidevisninger. I de tre siste månedene har vi satt stadig nye besøksrekorder. Det at trafikken fortsatt holder seg meget høy, må bety at veldig mange har tilgang til nettet enten gjennom bærbare maskiner eller mobiltelefoner.

 

Vi har hatt mange store egenproduserte saker også juli måned, og det har selvsagt hjulpet på trafikkbildet. I tillegg har vi omtalt en rekke nye store kontrakter i byggenæringen. I redaksjonen har temperaturen vært høy. De aller fleste også av Byggeindustriens ansatte er nå spredd rundt om i inn- og utland, men til tross for det har vi sammen med hjemmeredaksjonen maktet å få ut en rekke gode saker. Flere av disse sakene er tatt opp av andre medier. Det gjelder bl a skattekortsaken som Bjørn Hansen først tok opp gjennom bygg.no. Den er senere tungt videreført av TV2.

Byggeindustriens engasjement for at byggenæringen skal bidra i utviklingen av 2. generasjons oppdrettsanlegg har også fått betydelig oppmerksomhet i andre medier. Dette vil være en vinn vinn-situasjon. Havbruksnæringen får bedre anlegg som kan bidra til at de fleste av næringens problemer løses, mens byggenæringen kan få betydelige oppdrag i utvikling og bygging av nye anlegg. Selv i juli måned har vi initiert møter mellom forskere, havbruksnæring og byggenæring – og dette følges opp i august.

Vi får daglig inn en rekke tips som vi følger opp. Den medvirkende årsak til at trafikken har tatt seg kraftig opp de siste ukene, er at vi har forsterket linjekapasitet slik at det tar kortere tid å laste ned saker fra våre nettsider. Ellers har vi hatt betydelig suksess med våre stillingspakker. Besøket til ledig stillings-siden er meget stor.

Vi forventer kanskje at trafikken dabber noe av de neste to ukene, men vi kommer uansett til kontinuerlig å oppdatere våre nettsider sommeren gjennom.

Ellers ønsker vi alle en fortsatt god sommer!