Byggmax åpner tre nye varehus

Lavprisaktøren Byggmax åpner i løpet av sommeren ytterligere tre byggvarehus i Norge. De nye butikkene ligger i Stavanger, Kristiansand og Ski.

Med dette har Byggmax siden etableringen i Norge i 2007 åpnet 16 butikker her i landet. Planen er å åpne ytterligere 3-5 butikker i Norge i løpet av 2011.

I tillegg til de tre nye butikkene i Norge, etablerer kjeden også to nye butikker i Sverige og Finland.

- Vi er svært fornøyde med å kunne åpne ytterligere fem butikker i år. Det betyr at vi i 2010 har åpnet totalt 12 nye varehus, det største antallet åpninger i løpet av et kalenderår i Byggmax’ historie. Målet for 2011 er å åpne 8-15 nye varehus, hvorav 3-5 i Norge, 2-4 i Sverige og 3-6 i Finland, sier adm. dir. i Byggmax, Magnus Agervald.

Byggmax selger byggevarer som trevirke, gulv, gips, sement, vinduer, dører og maling til både proffmarkedet og hobbysnekkere. Konseptet er å tilby kundene gode produkter til lav pris. Byggmax ble etablert i 1993 og har til sammen 68 butikker i Norge, Sverige og Finland. Omsetningen i 2009 endte på 2,4 milliarder svenske kroner, og selskapet fortsetter å ekspandere. Byggmax har mer enn fordoblet antall butikker siden 2003, og tar sikte på 130 butikker totalt i Norden.

Etter planen skal butikken i Stavanger åpne 30. juli, mens åpningene i Kristiansand og Ski er lagt til 16. august.