Ny sjef i Boen

Thorleif Hals (52) fikk jobben som ny administrerende direktør for Boen-konsernet. Med lang internasjonal ledererfaring fra blant annet Hydro og Yara varsler han nå et høyt ambisjonsnivå for Boen AS.

Den nye direktøren ønsker spesielt å fokusere på produktutvikling, salg og markedsføring i Norge. Med forestående produktlansering av ny 3-stav i bredden, og tidsbesparende 5G teknologi på alle produkter, legger han lista høyt. Denne såkalte 5G teknologien anvendes også på 3-stav og plank, og skal gjøre det enda enklere å legge parkett fra Boen. Ved å legge bordet ned i én sammenhengende bevegelse sparer kunden betydelig tid sammenlignet med dagens click-forbindelse - derav navnet ”Boen Express”.

– Slik jeg kjenner Boen fra utsiden, har selskapet lenge vært en garantist for parkett med høy kvalitet og lang levetid. Med et godt utbygd salgs- og serviceapparat, og lager i Kristiansand, er selskapet godt posisjonert for å betjene kunder og forhandlere over hele Norge. Det skal vi nå bygge videre på, og med økt satsing på produktutvikling og styrket stab, er jeg overbevist om at Boen vil kunne erobre ytterligere markedsandeler nasjonalt, avslutter Hals.