Alliero er blitt miljøsertifisert

Alliero, Norges ledende totalleverandør innen rehabiliteringstjenester, har innført nye miljøtiltak og er nå miljøsertifisert etter Miljøfyrtårn-ordningen.

Oslo Kommune har stått for sertifiseringen, og har gjennomgått selskapets dokumentasjon samt foretatt inspeksjoner på byggeplasser. Sertifiseringskravene gjelder en rekke områder som blant annet SHA, arbeidsmiljø, energibruk, avfallshåndtering, utslipp og innkjøp.

Miljøfyrtårn er et norsk, offentlig sertifikat fra Stiftelsen Miljøfyrtårn, som hjelper bedrifter å drive lønnsomt og miljøvennlig. Ordningen støttes og anbefales av Miljøverndepartementet.

– Produksjon med miljøvennlige materialer er fordelaktig for oss og kunden. Bedriftsøkonomisk er det faktisk gode marginer på å øke fokus på miljøvennlige produkter, sier Stein Hesstvedt, kvalitetssjef hos Alliero. – Vi opplevere at kunder både innen offentlig og privat virksomhet er opptatt av miljø. Det at vi nå kan kalle oss et miljøfyrtårn er en garanti for kunden om at vi følger en rekke strenge regler i vårt arbeid, sier Hesstvedt.