AF Gruppen fortsetter skiskyttersamarbeid

AF Gruppen forlenger samarbeidsavtalen med Emil Hegle Svendsen og resten av Norges Skiskytterforbund frem til 2014.

Gjennom samarbeidet er AF Gruppen med å utvikle en av de mest populære og profesjonelle idrettsgrenene i Norge. Avtalen omfatter profilering gjennom hele perioden, samt at AF Gruppen blir hovedsponsor både for åpningsrennet på Beitostølen og World Cup i skiskyting i Holmenkollen.

- AF Gruppen har valgt å forlenge avtalen med Norges Skiskytterforbund fordi vi opplever at det er lett å identifisere seg med det skiskytterne står for. Både AF Gruppen og Norges Skiskytterforbund har høye mål og ambisjoner og er opptatt av å skape en prestasjonskultur basert på et godt forankret verdigrunnlag, sier Pål Egil Rønn, konsernsjef i AF Gruppen.

- AF Gruppen er et stort og vellykket konsern som Norges Skiskytterforbund kan med stolthet identifisere seg med. Det gjelder også våre beste utøver som Emil Hegle Svendsen, Tora Berger, Ann Kristin Flatland mfl. Forlengelse av en ny langvarig millionkontrakt viser bare at det gjensidige samarbeidet fungerer godt og begge parter har glede av å utnytte dette, sier Rakel Rauntun, generalsekretær i Norges Skiskytterforbund.