Veg- bru og VA-prosjektering

FirmaReinertsen AS
FylkeSør-Trøndelag
Søknadsfrist09.07.2010

Gruppeinformasjon

Avdeling Infrastruktur består av gruppene plan, konstruksjon, survey, samt vann og avløp.

Avdelingen arbeider for tiden med flere interessante oppdrag når det gjelder planlegging og prosjektering av reguleringsplaner, industrianlegg, VA-, veg-, jernbane- og trafikkanlegg der bla. Statens vegvesen, Jernbaneverket, kommuner og industriselskaper er våre oppdragsgivere. Oppdragene omfatter alle planfaser fra utredninger til byggeplaner. Vi disponerer alle relevante prosjekterings- og prosjektstyringsverktøy.

Vi har utviklet et sterkt tverrfaglig miljø med interessante arbeidsoppgaver i samarbeid med våre konstruktører og arkitekter/landskapsarkitekter. Vår satsing på utviklingsprosjekter og totalentrepriser medfører store muligheter for varierte og utfordrende oppgaver i kombinasjon med personlig utvikling.

For ytterligere å befeste vår posisjon som en ledende aktør i markedet, ønsker vi å ansette medarbeidere med kompetanse innen reguleringsplaner, veg-, jernbane og trafikkteknikk, samt VA-teknikk.

 

Arbeidsoppgaver:

•Gruppe plan:

Gruppe plan søker etter senior planleggere med erfaring innen prosjekt- og prosjekteringsledelse samt prosjektering av større veg- og baneanlegg, industri- og boligområder og trafikk-planlegging. Det søkes primært etter senior planleggere, men yngre kandidater med relevant erfaring kan være aktuelle.

•Gruppe vann og avløp:

Gruppe vann og avløp søker etter ingeniør/siviling med erfaring fra prosjektering av vann- og avløpsanlegg, samt prosjekt- og prosjekteringsledelse.

•Gruppe konstruksjon:

Gruppe konstruksjon søker etter ingeniør/siving med erfaring fra bruprosjektering, samt prosjekt- og prosjekteringsledelse.

 

Kvalifikasjonskrav:

Bakgrunn eller erfaring innenfor relevant fagområde eller prosjekteringsledelse er ønskelig. For søkere til prosjekteringstillinger vil det bli lagt avgjørende vekt på søkerens erfaring/kompetanse med relevant prosjekteringsverktøy som AUTOCAD / NOVACAD, VIPS, TMOD etc.

For prosjekterings- og prosjektlederstillingene vektlegges lederkompetanse og markedskontakt i tillegg til faglige kvalifikasjoner og ambisjoner.

Yngre og nyutdannede kandidater er også aktuelle.

 

Vi tilbyr:

•Store utfordringer i et miljø preget av mange muligheter

•Medarbeidere med høy kvalitet

•Godt arbeidsmiljø

•Lønn etter kvalifikasjoner

 

KONTAKT:Anders Straume

 

REINERTSEN AS

Leiv Eiriksson Senter

Postboks 6380 Sluppen, 7492 Trondheim

Org. nr: 976 810 015

Telefon: 815 52 100

Telefax: 73 56 24 11

E-post: firmapost@reinertsen.no

Vis flere stillinger: